|

Yunanistan'da mağaza alışverişi de kısıtlandı!

Referandum neticesinde AB'ye teslim olmayı ret eden Yunanistan'da ekonomik kriz etkilerini arttırarak sürdürüyor.

Yeni Şafak
13:01 - 11/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:01 - 11/07/2015 Cumartesi
Diğer

Referandum neticesinde AB'ye teslim olmayı ret eden Yunanistan'da ekonomik kriz etkilerini arttırarak sürdürüyor. Bankaların kapandığı, para çekimlerinin sınırlandırıldığı komşumuzda yürürlüğe giren son yasaklama ise uygulama mağazalarına yönelik gelen kısıtlama.



Şöyle ki, bankaların kapalı tutulmasının ve alışverişlere sınırlama getirilmesi kredi kartlarına ve online ödeme sistemlerine de yansıyınca, App Store gibi uygulama mağazalarından uygulama indirebilmek, iTunes'tan müzik satın almak yahut PayPal üzerinden alışveriş yapabilmek gibi tüm kapılar kapanmış oldu.



Aşağıda da gördüğümüz gibi herhangi bir uygulama satın almak istendiğinde karşımıza ödeme yöntemimizin ret edildiğini, belirten bir uyarı çıkıyor:





geçtiğimiz günlerde de Yunanistan'daki krize dikkat çekmek amacıyla internet üzerinden bir bağış kampanyası düzenlenmiş ve toplamda

toplanmıştı. Keza ülkemizde de turizm yoluyla katkıda bulunabilmek için Yunanistan'a adeta akın var. Ama tabii tüm bunlar maalesef devenin yanında kulak kadar kalan katkılar olmaktan öteye geçemiyor.








#Yunanistan Krizi
#yunanistan ekonomik krizi
#app store
#apple
#yunanistan
#paypal
9 yıl önce