|

Bakanı kim öldürdü

Gözleriniz dışında hiçbir şeye güvenmeyin! 'Yılan Gözler', ağır sıklet maçını izlemeye gelen savunma bakanının suikastte ölmesiyle 14 bin kişiyi bir anda hem tanık hem de sanık yapıyor.

00:00 - 4/01/2007 Perşembe
Güncelleme: 23:52 - 3/01/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Bakanı kim öldürdü
Bakanı kim öldürdü

'Gerilim filmlerinin üstadı' olarak kabul edilen Brian de Palma tarafından yazılıp yönetilen Snike Eyes (Yılan Gözler), başrolünde Oscarlı aktör Nicolas Cage ve Gary Sinise ikilisinin performansıyla bu akşam ekranda.

Mesleğinde lekelenmiş bir polis dedektifi olan Rick Santoro (Nicolas Cage), Atlantic City'de bir ağır sıklet maçını izlemek üzere eski arkadaşı Kevin Dunne ile buluşur. Geçmişte denizci olan Dunne, artık Savunma Bakanlığı'nda yüksek rütbeli bürokrattır ve bakan da bu önemli maçı izleyenler arasındadır.

Yumruk ve alkış sesleri dev salonu kaplamış durumdayken birden maçın en heyecanlı yerinde silah sesleri duyulur ve bir seyirci öldürülür. Bu kişi bakandır. Salondaki 14 bin kişi bu cinayetin hem tanığı hem de sanığı oluverir. Soruşturmanın başlamasıyla birlikte salonun kapıları kapatılır ve karmaşık komplonun üzerini kaplayan esrar perdesi aralanmaya başlar.


Orj Adı: Snake Eyes

Yön: Brian de Palma

Oyn: Nicolas Cage, Gary Sinise, John Heard, Carla Gugino, Stan Shaw

TGRT 21.15


17 yıl önce