|

Kartal'a sambacı stoper​

Sao Paulo forması giyen 24 yaşındaki Rafael Toloi'nin bonservis bedeli 5 milyon Euro. Bonservis konusunda UEFA şartlarını düşünen yönetim, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:48 - 15/06/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaların sürdüren Beşiktaş, bir veya uygun olursa iki takviye düşündüğü stoper bölgesi için temaslarını sürdürürken Brezilyalı bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Brezilya'da Sao Paulo forması giyen Rafael Toloi'ye teklif götürdüğü öğrenildi. Futbolcu arayışında olan Gökhan Keskin'in Brezilya'da yaptığı gözlemler ve sunduğu rapor doğrultusunda stoper için Rafael Toloi'de karar kılan siyah beyazlılar oyuncunun kulübü Sao Paulo'nın kapısını çaldı. 24 yaşındaki oyuncunun hem 5 milyon Euro civarındaki bonservis tutarı hem UEFA şartları sebebiyle kiralama yolunu seçen Beşiktaş transfer komitesi mümkün olan en uygun fiyata bu transferi bitirmeye uğraşacak. Toloi'nin Sao Paulo ile olan sözleşmesi 2016 Aralık ayında sona eriyor.


Siyah-beyazlı yönetim, ayrıca Şenol Güneş'in eski takımı Bursaspor'dan öğrencisi Belluschi ve Josue konusunda da temaslarını sürdürüyor. Bursaspor'da kiralık forma giyen ve bonservisi Porto'da olan Josue için Franco takası gündemde. Porto'nun Franco'yu kadrosuna katmak istediği, bu oyuncunun Josue için takasta kullanılabileceği öğrenildi.



Atletico Madrid Töre için geliyor

Gökhan Töre'yi devre arasından bu yana yakından takip eden, gerek milli takım, gerekse lig maçlarını canlı izleyerek fikir edinen Atletico Madrid, harekete geçme kararı aldı. İspanyol ekibi temsilcilerinin Gökhan Töre için İstanbul'a geleceği öğrenildi. Manchester City ve PSG'nin de transfer listesinde olan Töre için resmi teklifini yapacak İspanyolların kapıyı 7 milyon Euro'dan açması bekleniyor. M.City'nin de Töre'ye 7 milyon Euro bonservis teklifinde bulunduğu öne sürülmüştü.



Olcay Şahan evlendi

Beşiktaşlı Olcay Şahan, Almanya Düsseldorf şehrinde düzenlenen düğün töreniyle hayatını Lütfiye hanımla birleştirdi. Düğün törenine Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar da katıldı.



Önce Almanya sonra Avusturya

Yeni sezona 5 Temmuz'da başlayacak Beşiktaş'ta kamp programı belirlendi. Kamp için Almanya'ya gidecek siyah-beyazlılar, 16 Temmuz'da İstanbul'a dönecek. Beşiktaş, 20 Temmuz-3 Ağustos arasında Avusturya'da olacak.




#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Demba Ba
9 yıl önce