|

TEOG kalktı mı? Öğrenciler TEOG'u merak ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması geldi. TEOG kalkacak mı, TEOG kalkıyor mu sorularının ardından Erdoğan’dan resmi açıklama geldi. Peki TEOG kalktı mı?

Yeni Şafak
12:25 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 12:49 - 17/09/2017 Pazar
Diğer
TEOG kalktı mı? sorusu cevabını buldu
TEOG kalktı mı? sorusu cevabını buldu

TEOG kalktı mı sorusu cevabını buldu. Katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla öğrencileri heyecanlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacağı ziyaret öncesinde açıklamalarda bulundu ve TEOG ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Peki TEOG kalktı mı?

TEOG sınavı kalkıyor

Dün Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Sayın Başbakanımız ve Bakan arkadaşlarımızla birlikte hemen bu adımın atılması mümkün. Bu konuda Sayın Başbakan ile mutabakatımız da oluştu. Temenni ediyorum ki hemen süratle bunu ülke gündeminden düşürmek, bütün aileleri, yavrularımızı rahatlatacaktır. Çocuklarımızın daha çok okul derslerine yönelmesinin önünü açmamız ve yarışı okullarında yapmasını sağlamamız çok daha isabetli olacaktır. Bütün mesele, okullarda orta kısımları bitirdikten sonra liseye geçerken tercihlerini ne yapacakları konusu okullarda atılacak adımlardır. Paraların akıtıldığı bu süreçlerden inşallah çocuklarımızı kurtarmış oluruz diyorum."

#TEOG
#TEOG kalktı mı?
#TEOG sınavı
7 yıl önce