|

Trabzonspor Konyaspor canlı izle! İki zorlu rakip karşılaşıyor

Trabzonspor Konyaspor maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Süper Lig’de iki zorlu rakip karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezon sonradan açılan Trabzonspor ile Süper Kupa sahibi Konyaspor karşı karşıya geliyor. Maç ise beIN Sports ekranlarında. Sizler de Trabzonspor Konyaspor maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
16:08 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 16:11 - 13/08/2017 Pazar
Diğer
Trabzonspor Konyaspor canlı izle
Trabzonspor Konyaspor canlı izle

Trabzonspor Konyaspor canlı izleme bilgileri burada. beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek olan maç saat 20.00’de başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan her iki takım da maç saatini beklemeye başladı. Sizler de Trabzonspor Konyaspor maçı canlı izleme bilgilerine ulaşmak için haberimizdeki önerileri uygulayabilirsiniz.

İstatistikler

İki takım Süper Lig'de 32 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 16-9'luk Trabzonspor üstünlüğü bulunuyor (7B).

Trabzonspor Süper Lig'de Konyaspor ile evinde oynadığı son beş maçın dördünü kazandı (1M) ve bu beş maçın üçünde kalesini gole kapadı.

Trabzonspor Süper Lig'de evinde beş maçtır galibiyete hasret (2B 3M); öncesindeki dört iç saha maçında ise yenilmemişlerdi (3G 1B).

Konyaspor ise ligde deplasmanda oynadığı son dört maçta galibiyet alamadı (2B 2M) ve son ikisini kaybetti.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de en fazla ikili mücadele kazanan takım Trabzonspor'du (2147); Konyaspor ise en az ikili mücadele kazanan takımdı (1732).

2016/17'de Süper Lig'de en az faul yapan takım Konyaspor olmuştu (411); Trabzonspor ise ligi en fazla faul yapan takım olarak tamamlamıştı (626).

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan iki savunmacı Konyaspor forması giyen Barry Douglas (Wolverhampton Wanderers'a transfer oldu) ve Nejc Skubic'ti (beşer asist).

Hugo Rodallega Süper Lig'de ilk 11'de sahaya çıktığı son altı maçta beş gol attı.

Abdou Razack Traore Süper Lig'de Trabzonspor'a karşı oynadığı sekiz maçta yedi gol attı. Traore'nin Süper Lig'de en fazla gol attığı takım Trabzonspor.

Burak Yılmaz Süper Lig'de Konyaspor'a karşı oynadığı sekiz maçta dört gol attı.

2010/11 sezonunun başından bu yana Süper Lig'de en fazla gol atanlar: Burak Yılmaz (117), Cenk Tosun (72) ve Moussa Sow (64).

Çin Süper Ligi'nde 2016'nın başından bu yana maç başına en fazla gol atanlar (min. beş maç): Zahavi (0.9), Soriano (0.8), Demba Ba (0.8) ve Burak Yılmaz (0.7).

#Trabzonspor
#Konyaspor
#Canlı izle
7 yıl önce