|

TRT canlı izle! HD kalitede donmadan TRT 1 canlı izle

TRT canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Maç ise saat 22.45’te başlayacak ve mücadele TRT ekranlarından şifresiz canlı izlenecek. Sizler de HD kalitede TRT canlı izlemek istiyorsanız haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Yeni Şafak
15:21 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 15:46 - 20/02/2018 Salı
Diğer
TRT canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Bayern Münih maçını donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
TRT canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Bayern Münih maçını donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

TRT canlı izleme bilgileriyle karşınızdayız. Şampiyonlar Ligi’nde heyecanlı bir maç bizleri bekliyor. Beşiktaş deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak ve maç TRT ekranlarından canlı izlenecek. Sizler de maç saatinde HD kalitede online olarak TRT’yi izleyebilirsiniz.

Bayern Münih Beşiktaş hangi kanalda?

Temsilcimiz bugün deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Saat 22.45’te başlayacak olan mücadele TRT ekranlarından şifresiz canlı izlenecek.

İstatistikler

Bayern Münih ve Beşiktaş, tarihlerindeki üçünü maçlarına çıkacak. İki takım daha önce 1997/98'de Şampiyonlar Ligi grup maçlarında karşılaşmış, Bayern iki maçı da 2-0'lık skorlar ile kazanmıştı.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı son sekiz sezonun altısında en az yarı final gördü. Beşiktaş ise tarihinde ilk kez eleme turlarında yer alıyor.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ndeki son dört maçını kazandı. Bu, turnuvada halen devam eden en uzun galibiyet serisi.

Bayern Münih, Allianz Arena'da oynadığı son 20 Şampiyonlar Ligi maçının 19'unu kazandı ve bu süreçte sadece geçen sezonun çeyrek final eşleşmesinde Real Madrid'e mağlup oldu (1-2). Bayern aynı zamanda bu sezon iç sahada oynadığı üç Şampiyonlar Ligi maçında da üçer gol attı.

Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde maç kaybetmeyen dört takımdan biri: Barcelona, Liverpool ve Tottenham ile birlikte.

Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gördüğü beş golün dördü maçların ilk yarılarında geldi. %80'lik bu oran, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki en yüksek oran.

Robert Lewandowski, Allianz Arena'da oynadığı son 16 Şampiyonlar Ligi maçında 17 gol attı. Lewandowski, bu turnuvada en az 20 eleme turu maçına çıkan oyuncular arasında Cristiano Ronaldo'nun (0,79) ardından maç başına gol ortalaması en yüksek ikinci oyuncu (0,68).

Anderson Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon altı maçta dört gol attı. Aynı sayıda golü bundan önceki üç sezonda atabilmişti (14 maç).

Şampiyonlar Ligi'ni daha önce iki kez kazanan Jupp Heynckes (Real Madrid 1998 & Bayern Münih 2013), bu turnuvada yönettiği maçların %71'ini kazandı (41 maçın 29'u). Bu, Luis Enrique'nin (%73) ardından turnuvadaki en yüksek galibiyet oranı (en az 30 maç).

Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıktığı 18 maçın sadece ikisinde mağlup oldu (6G 10B).


#TRT
#TRT canlı izle
#Bayern Münih
6 yıl önce
default-profile-img