|

TRT1 Kasaba Doktoru dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

TRT1’in kısa bir süre önce çekimleri başlayan yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru” yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nun ilk tanıtımı yayımlandı. Başarılı yapılmları ile adından söz ettitren TRT1 yeni dizisi Kasaba Doktoru oyuncuları, yayın tarihi ve konusu merak kazandı. Tanıtımında doktor olan karakterlerin diyaloğu görünen Kasaba Doktoru dizisi ne zaman yayınlanacak? Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru dizisi konusu nedir? İşte ayrıntılar..

00:36 - 26/03/2022 Cumartesi
Güncelleme: 00:32 - 26/03/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
kasaba doktoru dizisi
kasaba doktoru dizisi
Kasaba Doktoru
tanıtımı ile dikkatleri üzerine çekti.
Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu,
dizinin konusu merak edilmeye başlandı. Birbirinden iddialı yapımları izleyiciyle buluşturan TRT, dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Kısa bir süre önce çekimleri başlayan “Kasaba Doktoru” dizisi yakında TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

KASABA DOKTORU İLK BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün üstlendiği dizinin hangi gün, saat kaçta yayınlanacağı merak ediliyor.

Sosyal medyada büyük ilgi gören tanıtım, kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi. Kasaba Doktoru dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ile ilgili henüz açıklama yapılmadı.

KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever’in rol aldığı, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Kasaba Doktoru”, farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak.

KASABA DOKTORU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

TRT ekranlarında ilk tanıtımı yayınlanan

Yapımını ARC Film'in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru'nda “Kasaba Doktoru”nda, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi konu alınacak. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

KASABA DOKTORU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kasaba Doktoru dizisi İstanbul'da çekiliyor.

#Kasaba doktoru
#kasaba doktoru dizisi
#trt kasaba doktoru
#kasaba doktoru ilk bölüm
#kasaba doktoru 1.bölüm
#kasaba doktoru fragman
#kasaba doktoru oyuncular
#kasaba doktoru konusu
#kasaba doktoru ne zaman
2 yıl önce