|

Türkiye’ye yatırım yapacak firmalara özel online PR servisi

Türkiye’ye yatırım yapmak, yeni iş ortaklıkları geliştirmek, ürün ve hizmetlerini Türk müşterilerle buluşturmak isteyen markalar için Türk medyasında görünür olmak büyük önem taşıyor.

Yeni Şafak ve
16:48 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 16:54 - 10/08/2018 Cuma
Diğer
görsel
görsel

Ürün, hizmet ve kurumsal yapılarını Türk tüketiciler ve yatırımcılar ile buluşturmayı hedefleyen yabancı firmalar için doğru kitleye ulaşmada medya iletişimi ve halkla ilişkiler çalışmaları önemli rol oynuyor.

Son yıllarda Türk pazarına giren birçok küresel firma, potansiyel hedef kitleye ulaşmak için medya iletişimi çalışmalarına ağırlık veriyor. Türk medyasında haber olmak isteyen global firmalar, en etkili halkla ilişkiler araçlarından biri olan basın bülteni ile online ve geleneksel medyada daha fazla yer almayı amaçlıyor. Bunda yabancı yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan Türkiye’nin yerel ve küresel anlamda yeni iş alanları, yeni teknolojiler ve yeni vizyonlar sağlayacak yatırımlara ev sahipliği yapması etkili oluyor.

Türk pazarına girmek isteyen markalara yönelik online pr hizmetleri sunan PR Turkey, yabancı markaların Türkiye’deki medya iletişimi konusunda maksimum fayda alacakları çalışmalar yürütüyor. Türkiye’de internet medyasının hızla yükselişe geçmesi ile birlikte haber tüketiminin ve etkileşimin artması yurtdışındaki markaların medyada görünür olmak için basın bülteni gönderimi servislerini tercih etmesini hızlandırıyor.

Her ölçekten markanın halkla ilişkiler ve medya iletişimi çalışmaları kapsamında en çok faydalandığı hizmetlerin başında gelen basın bülteni dağıtımı, ölçülebilir sonuçlar ve düşük bütçelerle maksimum verim almak açısından pr çalışmalarının vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkıyor.

Neden basın bülteni dağıtımı?

İnternet haber sitelerinin milyonlarca kişi tarafından takip edilmesi ve haberlerin okunma oranın yüksek olması markaların PR çalışmalarında dijital mecralardan da etkili bir şekilde yararlanmasının önünü açtı. İrili ufaklı birçok marka, basın bülteni ve şirket haberi ile online medyada görünür olmak istiyor. Basın bülteni gönderimi ile medyanın ve potansiyel hedef kitlenin dikkatini çekmek diğer çalışma türlerine göre daha kolay ve ekonomik. Bu noktada online medyada yer almak için dijital PR hizmetlerine yoğun ilgi gösteriyor. Online görünürlüğü olan markalar potansiyel müşterilerin ve yatırımcıların dikkatini daha kolay çekiyor.

PR Turkey, Türk medyasında haber olmak isteyen markalara özel çözümler sunuyor

Yurtdışındaki firmaların Türkiye’ye yönelik dijital PR çalışmalarına yönelik profesyonel çözümler sunan PR Turkey, müşterilerine basın bülteni yazımı, online basın odası, filtrelenebilir medya veritabanı kullanarak bülten dağıtımı, yayın garantili basın bülteni dağıtımı, online bülten takibi ve raporlama hizmetlerini sunuyor.

PR Turkey’in sunduğu hizmetler ve tüm servisler ile ilgili ayrıntılı bilgi için
www.prturkey.com
adresi ziyaret edilebilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

#PR Turkey
#yatırım
#türkiye
6 yıl önce