|

Üniversite tercih döneminin yaklaştığı şu günlerde kendinize sormanız gereken önemli bir soru var

LYS sonuçlarının açıklanması ve üniversite tercih döneminin başlamasına günler kala okuyacakları üniversite ve bölümü seçmeye çalışan yaklaşık bir milyon genç belki de hayatlarının en önemli kararını almak üzere...

Yeni Şafak ve
00:24 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:28 - 17/07/2017 Pazartesi
Diğer
Kapadokya MYO
Kapadokya MYO

Okuyacağımız (tercih edeceğimiz) üniversite ve bölüm ile birlikte yaşamımızın önemli bir kısmını oluşturacak ve tüm hayatımızı şekillendirecek olan mesleğimizi de seçtiğimizi unutmamalıyız.

Yeteneklerimiz, becerilerimiz ve kişiliğimize uygun en doğru mesleği seçmek, başarı ve mutluluğumuzu, yani yaşam kalitemizi belirleyecek hususların başında yeralmakta. Başarılı olduğumuz bir meslekte daha mutlu olur, mutlu olduğumuz bir meslekte daha başarılı oluruz. Kendimizi başarılı hissettiğimiz, sevdiğimiz ve sabahları neşeyle gittiğimiz bir işte çalışmak önemli bir ayrıcalık.

Teori ve Uygulamanın Birleştiği Okul: Kapadokya Meslek Yüksekokulu

Sivil havacılıktan sağlığa, mimari restorasyondan aşçılığa kadar farklı birçok alanda akademik programlarını ilgili sektörlerin önde gelen temsilcileriyle işbirliği içerisinde ve sektörlerin uluslararası düzeyde yetişmiş personel ihtiyaçlarına göre belirleyen Kapadokya Meslek Yüksekokulu, bu sayede mezunlarına somut iş imkânı sağlamaya devam ediyor.

Uygulama ile perçinlenen bilginin gücüne inanan Kapadokya Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri daha staj yaparken iş teklifleri alabilmekte, verilen uygulama ağırlıklı eğitimler sayesinde mezun olduklarında tecrübe aranan alanlarda kendilerine öncelik tanınmasının ayrıcalığını yaşayabilmektedirler.

Öğrencilerinin eğitim aldıkları alanlarda yetişmiş işgücü ihtiyacına cevap verebiliyor ve mezuniyetleri ile birlikte vakit kaybetmeden iş bulup hayata atılabiliyor olması, Kapadokya Meslek Yüksekokulu’nun neden en çok rağbet gören vakıf meslek yüksekokulu olduğunu açıklıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Tarafından Yetkilendirilmiş Havacılık Bölümleri

Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş olan ve önde gelen havayolu şirketleri ile imzalanan protokoller doğrultusunda yürütülen havacılık programları ile öğrencilerine herkesten önde mesleğe başlama imkânı sağlıyor.

Geleceğin Şef Aşçıları Kapadokya’da Yetişir

Ülkemizin en çok ödül kazanan aşçılık programı olmasının yansıra öğrencilerinin seçkin restoranlarda iş başında eğitim almasıyla tanınan Kapadokya Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, gastronomi çevrelerinde başlıbaşına bir referans olarak kabul edilmektedir.

Eşsiz Bir Tarihi Atmosferde veya Uluslararası Bir Havalimanında Eğitim İmkânı

Kapadokya Meslek Yüksekokulu’nun biri Ürgüp’ün Mustafapaşa beldesinde, diğeri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olmak üzere iki ayrı yerleşkesi bulunmaktadır.

Binlerce yıllık bir geçmişe sahip Mustafapaşa’da (Sinasos) bulunan Kapadokya yerleşkesi, on dokuzuncu yüzyılın sonlarında Mehmed Şakir Paşa tarafından yaptırılan medrese ve yine aynı dönemden kalma eski Osmanlı konaklarının restore edilip yeniden işlevlendirilmesi ile ortaya çıkmıştır.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren eğitim yerleşkesiyle ise uluslararası bir havalimanında eğitim veren ilk ve tek yükseköğretim kurumu olma özelliğini taşır.

Detaylı bilgi için
#kapadokya myo
#eğitim
#kariyer
7 yıl önce