|
Caner"in gecesi

Fenerbahçe"de yaşananların hepsi tesadüf mü?

Sezer Öztürk, Colin Kazım, Alex de Souza, Emre Belözoğlu. Teknik direktör Aykut Kocaman ile sorunlar yaşadı; Sezer, Kazım ve Alex gönderildi, Emre Belözoğlu gitti, kaptan olarak geri döndü. Fenerbahçe"de efsane olan Alex"in ipini ise geçen yıl Recep Tayyip Erdoğan Stadı"ndaki o meşhur Kasımpaşa maçı çekmişti. Aykut hoca maç sonunda gidip geldi, fatura efsane Alex"e kesildi.

Stoch, Krasiç, Sow. Bu oyuncular da bu sezon göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal"ın sorunlar yaşadı. Stoch yok yere gönderildi, Yunan PAOK"ta jenerik gollerini sıralıyor; Krasiç Fenerbahçe"nin parasını yiyor, gittiği Fransa"nın Bastia takımında da yatıyor.

Sow"a gelince. Ne oldu da tribünde oturacak hale geldi? Kadroya alınmamasının nedeni; Başkan Aziz Yıldırım"ın dediği gibi 13 kilometre yerine 9 kilometre koşması. 9 yıl Fenerbahçe"de forma giyen Alex, koşsaydı, Avrupa"da oynardı? Önemli olan topu koşturmak. Sow geçen yıl Fenerbahçe"nin oynadığı 64 resmi maçın 54"ünde forma giyip 19 gollük bir performans gösterdi. Acaba Sow bu iddia edilen rakamları geçen yıl koştu mu? Hayır. Ortada bir haksızlık var mı; var. Sow"un yaptıklarında bir şüphe mi var? Hayır. Sivasspor maçından sonra Kasımpaşa karşılaşması kadrosunda da yok. Sow"a mı Fenerbahçe"ye mi yazık? Yaşananlar Sow"un sonunun da diğer ayrılanlar gibi olmasının pek uzak durmadığı sinyalini veriyor.

Sivasspor"a 5 gol atan kadro sahada. Topla oynamada rakibinden oldukça üstün olan Fenerbahçe, gollerdeki üstünlüğünü ise uzatmalarda buldu. İki kez geriye düştü; pes etmedi, sezonun en çok isabetli pas ortalamasıyla oynadığı maçı kazandı; yarışta zirvedeki Beşiktaş ile aradaki puan farkını korudu.

Bir gol ve asistle oynayan Caner, geceye damgasını vuran oyuncu oldu. 90 dakika boyunca mücadelesiyle alkışlandı; başarılı performansıyla göz doldurdu. Sow-Webo tercihleriyle sorgulanan Ersun Yanal, Kamerunlu oyuncunun attığı gollerle nefes aldı! Fenerbahçe kaybetseydi, Yanal bıçak sırtında devam edecekti.

11 yıl önce
Caner"in gecesi
Galatasaray Lisesi ve Gül Baba Türbesi
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?