|
Düşüş korkusu!

Ersun Yanal…

"Çalıştırdığı takımlar sezona müthiş başlar sonra düşüş yaşar" tezi dün Eskişehir"de Fenerbahçe Teknik Direktörü"nün yüzüne ve sahaya yansıdı.

İlginç olay Eskişehirspor maçının 34. dakikasında yaşandı.

Webo için büyük şanssızlık; Fenerbahçe için büyük kayıp denebilecek bir sakatlık oldu.

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Emenike"den sonra Webo da topsuz bir alanda bileğinin üstündeki ödem nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Olayın ilginç yönü Ersun Yanal"ın yüzüydü. Webo"nun pozisyonunda korku dolu bakışlar aslında Ersun Yanal"ın futbolcuların saha içindeki mücadelesinin aksini yansıtıyordu.

Yanal"ın tedirginliğine rağmen oyuncuların sahadaki kazanma arzuları üst seviyedeydi. Ancak biraz da şans olacak. Dün şans da Fenerbahçe"nin yanında değildi.

Takımda şartları değiştirecek birliktelik de olmayınca sonuç kaçınılmaz oldu ve "Yıkılmaz" denilen Fenerbahçe, Eskişehir"de devrildi.

Önce gol yeme ve sonradan galibiyete ulaşma kuralı dün Fenerbahçe için geçerli değildi.

Caner"in sert şutunda Kuyt"ın gol dokunuşu şansı, kaçırdığı pozisyon ise şanssızlığıydı.

Sow bitti! İkinci yarıda dinlenme pozisyonunda. Partner olarak geçen hafta Emenike, dün de Webo"yu kaybetti; yalnız kaldığı Eskişehir maçında ileride aslında fırsatlar da buldu ama direkleri geçemedi.

Gökhan "Gönül"süz olunca Fenerbahçe"nin sağ kanadını Erkan ve Özgür Çek otobana çevirdi; Eskişehir"in etkili atakları da hep bu kanattan geldi.

Eskişehirspor"un hocası Ertuğrul Sağlam ise Fenerbahçe"yi iyi analiz etmiş. Korkusuz bir oyun, futbolculardaki müthiş güven, maçın her anında skoru değiştirme çabası ve Eskişehirspor adına gelecek için umut verici bir galibiyet.

Fenerbahçe, ligdeki büyük avantajını Eskişehir"de yitirdi.

Gelecek zor; yol uzun ancak iki de önemli forvet oyuncusu sakat olan Fenerbahçe için sıkıntılı bir süreç başlıyor.

10 yıl önce
Düşüş korkusu!
Patatese endeksli hayat
Doğu Akdeniz havzasındaki stratejik rekabet ve mazlumların ahı
Moriça Han’a kıymasalar, onu da bir zincire vermeseler
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?