|
Fenerbahçe"nin dermanı Kuyt

İlk yarıda sahadaki 11 oyuncunun hepsi de aktif dinlenme pozisyonunda; ikinci 45 dakika bambaşka bir Fenerbahçe.

Galiba bu işin ortası yok gibi.

İlk yarıda rakibini karşılamakla meşgul bir Fenerbahçe.

Topun arkasına geçme karakteri, ne oyuna ne de sonuca olumlu yansıyor.

Orta sahadaki oyuncular tempoyu yükseltemeyince gölge koşular da dengeyi bozamadı!

İlk 45 dakikada rakamlar; sahadaki futbol ve alınan sonuç Yanal"ı aklamıyor gibiydi.

Torku Konyaspor maçında alınan 3-2"lik yenilginin faturası kesilen Salih oyuna girdi; her şey değişti; Fenerbahçe, İstanbul dışında ilk kez kazandı.

İkinci yarıda koşan, mücadele eden ve en önemlisi galibiyeti fazlasıyla arzulayan bir Fenerbahçe sahadaydı. Erken gelen golle maçı kopardı; skoru da lehine çevirip üst üste 5. maçından da 3 puanla ayrıldı.

Kuyt örnek profesyonel. Sezon başından bu yana müthiş performans; tutabilene ve vazgeçene aşk olsun. Takımın en yaşlısı ama en çok koşanı. Takımın dermanı. Ankara"da attığı golle sıkıntılı geçen geceyi aydınlattı; Fenerbahçe"nin yarışta iddialı pozisyonunu sürdürmesini sağladı.

Geçen haftanın yıldızı Sow, Başkent"te istirahatte! Elazığspor"a 3 gol attı, "Mesajı aldım" dedi; ama yerine ulaştırmada sorun çıktı. Tribün stresi midir bilinmez ama futbolda gol atamasan da istikrar önemlidir. Girdiği pozisyonlarda da fazla cömertti.

Webo vazgeçmiyor; formayı bırakmaya da niyeti yok. Performans olarak limitleri zorluyor, sahadaki etkisiyle de Fenerbahçe"nin çıkışında başrolü oynuyordu. İki farklı futbol sergileyen takımının dün geceki önemli oyuncularından biri oldu.

Mehmet Topal köprü vazifesini kusursuz yapıyor; defans ve forvet arasında geçişlerde HGS gibi!

Caner; Fenerbahçe"nin bu sezon asist kralı; solun alternatifsiz tek yıldızı. Kusursuz oynadı; rakibe hiç pozisyon vermedi; kritik müdahalesiyle de galibiyete katkı yaptı.

11 yıl önce
Fenerbahçe"nin dermanı Kuyt
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset