|
FETÖ bir cinayet şebekesi mi?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi makamında şehit eden vatan haini polis memurunun FETÖ militanı olduğu ortaya çıktı. Cinayetin aynı hücrede faaliyet gösteren 34 FETÖ’cü alçağa ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapis cezası verilmesinden 1 gün sonra işlenmesi intikam amaçlı olduğunun açık bir işaretiydi. Suikast emri terörist başının konuşmaları arasına sıkıştırılan şifreli mesajlarla verilmişti. 15 Temmuz Kalkışması’nda FETÖ’cü hainlerle kahramanca mücadele eden Altuğ Verdi Rize Emniyet Müdürlüğü’ne sızmış alçaklar tarafından kalleşçe şehit edilmişti. Terör örgütü bu planlı ve organize cinayeti cinnet geçiren bir polis memurunun işi gibi göstermek istemişse de olayı soruşturan savcılık makamı ve güvenlik güçleri FETÖ’nün günümüzde Gladyo yapılanması olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermişlerdir. FETÖ bu cinayetle 15 Temmuz darbesi kahramanı Emniyet Müdürü’nü şehit ederek cezaevlerinde tutuklu veya hükümlü terör örgütü militanlarına moral destek vermeyi amaçlarken PKK veya DEAŞ terör örgütlerinden şiddet ve acımasızlık açısından bir farkı olmadığını da ortaya koymuştur. Gazeteci Haydar Meriç, Hablemitoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu, Gaffar Okkan, Karlov suikastları başta olmak üzere birçok suikast ve cinayetlerde parmağı olan bu terör örgütü bir cinayet şebekesi sanki. Ne hikmetse bu terör örgütünün işlediği cinayet ve suikastlar ile yapılan soruşturmaların önemli bir kısmı bir noktada tıkanıyor. Bu durum kripto FETÖ’cülerin yargıdan tam anlamıyla temizlenemediğini gösteriyor. CIA başta olmak üzere birçok Batılı istihbarat birimlerinin etki ve nüfuz ajanı ve casus şebekesi olarak FETÖ’nün son dönemde Türkiye’ye verdiği maddi ve manevi zararlar FETÖ’nün bir an önce bitirilmesini elzem kılıyor. 2012 yılından günümüze başarısız 3 darbe girişiminde bulunan FETÖ 15 Temmuz Kalkışması’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve ailesini öldürmek üzere bir suikast timini Marmaris’e göndermişti.

FETÖ’NÜN SUİKAST TİMLERİ

Ülkemizde FETÖ ile ilgili olarak yapılan bazı çalıştaylarda FETÖ’nün suikast timleri irdelenmeye çalışılmıştı. İddialara göre FETÖ’nün CIA ve MOSSAD tarafından Makedonya ve Kosova’da eğitilen çık ciddi suikast timleri vardı. Taşeronluğunu yaptıkları ABD ve Batılı bazı gizli servislerden talimat almaları durumunda Türkiye’de KAOS yaratabilecek şekilde devlet büyüklerine karşı ciddi saldırı girişimlerinde bulunabilirlerdi. Bu kült ve emperyal casusluk şebekesi, Rus elçisinin katli misali devleti zaafa uğratabilecek suikastlar yapabilecek kabiliyetini koruduğu iddia edilmiş. Evet, uyutulan FETÖ hücre ve timleri aynı zaman dilimi içinde 10 büyük siyasi suikastı bile yapabilme potansiyeli söz konusu imiş. (Fazla abartılmış bir iddia sanırım) Örgütü sansasyonel suikastlar noktasında şimdilik frenleyen şey ise CIA, MOSSAD ve MI6 gibi istihbarat merkezlerinin zamana yaydıkları hedef ve planları olduğu iddia edilmiş. Amerika’nın casusluk şebekesi Fethullahçıların suikast eğitimleri için Makedonya ve Kosova’da çiftlikler satın alınmış. 15 Temmuz Kalkışması sonrasında Türkiye’den firar eden FETÖ’cü nitelikli asker ve polislere suikast eğitimi veriliyormuş. CIA ajanları harita, istihbarat, irtibat, sızma, kaçma, provokasyon, dezenformasyon; MOSSAD ajanları ise suikast, keskin nişancılık, yakın dövüş gibi eğitimler veriyormuş.

Zamanı geldiğinde, o kamplarda eğitilen FETÖ’cü hainler üçerli beşerli timler hâlinde Türkiye’ye illegal yollardan sokulmaya çalışılacak. Değişik sayı ve muhtevadaki bu suikast timlerinden bazıları siyasileri, bazıları iş adamlarını, bazıları gazetecileri, bazıları sivil toplum kuruluşlarının önde gelenlerini, bazıları da toplum içinde sevilen sivri tipleri hedef alarak Türkiye’yi suikastlar ile karıştırmaya çalışacaklarmış. Türkiye’deki yandaşları da sokak hareketlerini azdıracak faaliyetlerde bulunarak 5’inci kol faaliyetleri ile KAOS ve iç savaşa zemin hazırlayarak mevcut iktidarı düşürmeye veya istifaya zorlayabileceklerini düşünüyorlarmış.

Bu tür gri ve karanlık faaliyetler, Türkiye’de kutuplaşma ve kamplaşma yaratarak kitleleri birbirine düşürmek Eski Türkiye’nin tozlu raflarında kaldı. Yeni Türkiye bölgesinde oyun kurucu bir devlet olarak bu kumpas ve KAOS faaliyetlerine kesinlikle izin vermez.

#FETÖ
#MOSSAD
#CIA
#15 Temmuz
4 yıl önce
FETÖ bir cinayet şebekesi mi?
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’