|
FETÖ'yle yürüyen CHP, 15 Temmuz Şehitleri için yürüyemez!

İlâhiyatlı olmama rağmen, gaybî konularda pek konuşmam, kıyamet alâmeti gibi konulara girmem buna mukabil, uzun süredir FETÖ'nün itikadını ve ahlâkını incelerken çıkardığım sonuç, bu yapının bütünüyle kıyamet alâmeti olduğu yönünde, zira bu denli büyük ahlâki çöküntüyü izah edecek rasyonel bir kavram yok, bunu ancak metafizik, teolojik bilgi ile açıklayabiliyorum.

FETÖ'yü artık tanıdık; "değer" olarak ihtiyacımız olan ne varsa direkt onu hedef alan bir yapı, şöyle ki: Âdil bir yargıya ihtiyacımız vardı, orayı heder ettiler. TSK'da normalleşmeye ihtiyacımız vardı orayı heder ettiler. Şimdi gerçek anlamda "adâlet"e ihtiyacımız var, tam olarak orayı hedef alıyorlar. Gerçek bir muhalefete ihtiyacımız var, ana muhalefet olabilecek unsurları hedef alıyorlar ve üzgünüm ki, CHP de genel başkanları eliyle buna müsamaha gösteriyor. Muhalefeti olmayan bir iktidar, bir siyaset olamaz, FETÖ’nün gizli kapaklı işlerle muhalefeti heder etmesi uzun vadede bu ülkeye zarar verir, hem muhalefet konuşturulmuyormuş havası oluşur hem de muhtaç olunan muhalif dil imha edilmiş olur.

Bir ülkenin muhalefet partisi yürüyebilir, yer yer sert bir muhalif dil seçebilir, sorun muhalefetin yürümesinde değil "ne için" yürüdüğüyle alâkalı... Maalesef heder edilmiş muhalefet, kendi rızası ile kendi iddialarının tam aksi istikamette yürüyen bir yapının üfürmeleriyle yürüyor. İşte problem tam olarak buradadır.

Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP, "Devletin gizli kalması gereken bilgilerini, siyasal ve askeri casusluk maksadıyla a
çıklamak"
suçundan 25 yıl hapis cezası alan Enis Berberoğlu için yürüyor. İşte problem tam olarak buradadır.

Enis Berberoğlu’nu mahkûm ettiren MİT TIR'ları olayını kısaca ifade etmek gerekirse mevzuyu şu ifadeler ile özetleyebilirim: MİT TIR'ları kumpası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Lahey'e göndermenin planıydı, zaten TIR’ları durduran Albay Özkan Çokay’ın avukatı da şöyle bir itirafta bulunmuştu: “TIR olayı, Lahey’e gidecek." Meseleyi daha detaylı okumak isteyenler için:

MİT TIR'ları olayındaki ihanet silsilesi [1]

MİT TIR'ları olayındaki ihanet silsilesi [2]

Ana muhalefetimiz, muhalefet etmek yerine maalesef tarihimizin en büyük terör örgütünün çıkarına hizmet etmiş bir isim için yürüyor, bunun anlaşılabilir, kabul edilebilir bir yanı var mı?

Aynı muhalefet, 15 Temmuz Darbesi için "kontrollü darbe" ifadesini kullanıp, FETÖ'nün ağzından dökülen "kontrollü darbe" ifadesine de imza atmıştı.
Tüm bunlar cidden rahatsızlık verici ancak vicdanlarımızı rahatsız eden daha büyük bir şey var,
Kılıçdaroğlu'nun "15 Temmuz Şehitleri için de yürüdük" ifadesi... Kimse kusura bakmasın, bu ifade kabul edilebilecek bir ifade değil, Kılıçdaroğlu dâhil, FETÖ lehine hareket edecek hiç kimse 15 Temmuz Şehitlerini istismar edemez, onların değerli anılarına halel getiremez.

15 Temmuz Darbesi'nin yıldönümünde, şehit âilelerinin acısı tazelenmişken, isterseniz fîzana, isterseniz Pensilvanya'ya kadar yürüyün ama canımız dâhil birçok şeyimizi borçlu olduğumuz şehitlerimizi, FETÖ'ye desteğe varan bir form almaya teşne yürüyüşünüze âlet etmeyin.

#FETÖ
#CHP
#15 Temmuz
٪d سنوات قبل
FETÖ'yle yürüyen CHP, 15 Temmuz Şehitleri için yürüyemez!
Devletsiz İslam olur mu?
Sadece içki sofrasında oturmak mı?
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!