|
PKK'nın HDP'sini çatı parti yapan CHP ,Paralel ve Doğan Medya
2000'lerin sonundayız, savaş artık canımıza tak etmiş, her gün ayrı bir çatışma haberi geliyor, anlaşıldı savaşmakla bitmeyecek, hem o vakit eski Türkiye'nin siyasete müdahil olan bir ordusu var, derin devlet var, JİTEM VAR... Resmi ideolojiye uymayan her kesim onların ve derin devletçilerin hedefi, dindar Kürtler, Kürtler, dindar Müslümanlar… Tavrım belli, ırkçılığı besleyen, şiddete sebep olan kimsenin yanında değilim, HDP siyaset yapsın, PKK ile çatışma bitsin, çocuklar ölmesin, garibanın çocuğunu PKK'nın önüne kimse peşkeş çekmesin.

2011'den sonrasındayız, Çözüm Süreci başlatılmış, her alanda açılım sürüyor, yeni Türkiye'nin ilk hamleleri bunlar, hedef alınan Erdoğan ilk olarak –başörtüsü meselesinden de önce- Kürt meselesini gündeme alıyor. Bu acı bitecek, anneler ağlamayacak, hayırlı bir niyetle yola çıkılıyor. Bu dönemde terör yok, kan akmıyor ancak Doğan Medya, Paralel Örgüt ve CHP bu süreçten rahatsız. Irkçılık zehri CHP ile yayılıyor, Hürriyet “Türkiye Türklerindir!” demeye devam ediyor, Paralel Örgüt Oslo'yu sabote ediyor.

Arap devrimleri süreci başlıyor. Arap ülkelerindeki halklar, Batı ile uyumlu, kendilerine baskıcı ve diktatör rejimler istemediği için ayaklanıyor. Çarka çomak sokuluyor, Türkiye bu süreçte halkların iradesinden yana, sen misin demokrasi, kardeşlik, barış diyen… Önce Mısır düşürülüyor, sonra Rusya denklemi nedeniyle Esed zulmü izleniyor, devreye İran takiyye ve riyâ aklı giriyor. Büyüyen bir Türkiye'yi önünde engel gören Almanya, çözüm sürecinde PKK'yı inceden inceden işliyor.

Koç eliyle Gezi; Paralel eliyle 17-25 Aralık kumpası… bunlar fayda vermeyince sıra PKK'dan medet ummaya geliyor. PKK kendi başına bir hiç, önce siyasi uzantısı HDP, Doğan Medya eliyle PR çalışmalarıyla cilalanıyor. Sonra CHP, “Birlikte iyi salladık” diyen vekiliyle HDP'ye meşru bir hava vermeye çalışıyor. Tüm varlığını hiçe sayıp kendine ihanet etmiş MHP, HDP'yi Meclis'e göz göre göre sokuyor. Son tahlilde; PKK; Doğan Medyasında, Paralel medya Doğan'ın peşinde, PKK CHP'nin gündeminde bile değil, tek derdi Erdoğan…

16 çocuğun acı haberi ülkeye kara bulut gibi çökmüş, acı tarifsiz, Doğan Medya Recep Tayyip Erdoğan'a iftira atan bir haber yayıyor. Paralel Medya onun peşinden geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'yı kınamayan hatta hiç anmayan taziye mesajında iftira temelli ifadeler ile Erdoğan'ı hedef alıyor. Sonuç ortada, PKK'nın HDP'sini de, kendisini de çatı parti yapanlar gözümüze baka baka terör yayını yapıyor.

Yumurta kafalı, isimsiz hesaplardan müteşekkil PKK'lı troller de bu esnada hükümete yakın ne kadar gazeteci, yazar varsa paralel hesaplarla bir olup hedef alıyor; tehdit, linç, küfür, hakaret, kaç yıl evvelin twitlerinde malzeme arıyor. 16 çocuğu henüz toprağa vermemişiz, acıdan sesimiz kısılmış, bir yandan Doğan Medya'nın ve Paralel medyanın yalan haberlerini düzeltiyoruz, bir yandan PKK ile çatışıyoruz, bir yandan metin olmaya çalışıyoruz, bir yandan “Erdoğan'ın ordusu kaybedecek” diyen Demirtaş'ın, sırtını PKK'ya dayayanların, dalga geçer gibi PKK'yi kınamadan yayımladıkları taziye mesajlarına sabretmeye çalışıyoruz.

Tüm bu kaos içerisinde mevzu belli, adını bile koymaya gerek yok… Sömürdüğü İslam coğrafyalarından çekildikten sonra yerlerine Batı ile uyumlu diktatör yöneticiler bırakan Batılı siyasetin yeni gönüllü kurbanı HDP. Sömürgeciliğe, işgalciliğe kollarını açmış, Kürt halkının hakları umurunda değil, barışa yakın bir noktada savaş çıkarıyor. Sınır ötesindeki uzantısı PYD gibi, kendine biat etmeyen Kürtleri hedef alıyor, yaşadığı toprağı hedef alıyor, verilen emirlere itaat ediyor çünkü o halkına ihanet etmiş bir terör örgütünün pinokyosu.

16 çocuğun acısına yandığımız şu günlerde şu sözler bir kenarda terör örgütünün partisi olan HDP'ye destek verip onları nasıl çatı partisine çevirdiklerini hatırlamak üzere kayıtlı duruyor:

"Ben de HDP'ye oy verdim, benimki emanet oylardan. İzmir'den de HDP'ye oy çıkması beni nasıl mutlu etti anlatamam, gözlerim doldu." Ayşe Arman- Hürriyet Gazetesi

“Ben de HDP'ye oy verdim” Şirin Payzın- CNNTürk

“Oyunu HDP'ye verdim ve pişman değilim.” Bugün Gazetesi-Nazlı Ilıcak

“(Demirtaş'a) Kutluyorum, birlikte iyi salladık.” CHP Milletvekili Şafak Pavey

Şimdi, 16 çocuğun cenazelerine HDP'ye emanet oy verenler de gelsin, tapulu oy verenler de Demirtaş'ın iade ettiği emanetleri ve aldığı tapuyla ne yaptığını görsün; yüreği yanan anneleri.... Musluklardan kan akıtan HDP'ye, “ Tayyip Erdoğan'ın sarayının ordusu ve polisi de yenilecek” diyen Demirtaş'a oy veren, oy isteyen onu çatı partisi yapan Doğan Medya, CHP, Paralel Örgüt de gelsin 16 şehidin cenazesine, ne ektiğini, ne biçtiğimizi görsün.

#paralel medya
#doğan medya
#pkk
9 yıl önce
PKK'nın HDP'sini çatı parti yapan CHP ,Paralel ve Doğan Medya
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak