|
Kötü oyun üç puan...
Fenerbahçe kötü futbolla Kadıköy'den üç puan çıkarttı. Çünkü Denizlispor ondan daha kötüydü. 90 dakika boyunca üst üste üç pas yapamayacak kadar oyun organizasyonundan uzak Fenerbahçe, buna rağmen Denizlispor kalesinde ikisi Oktay, ikisi Ali Güneş biri Ogün'ün ayağından mutlak golleri kaçıracak kadar pozisyona girdiyse; kimse aldanmasın, bu sahaya yansıttığı futbolun ürünü değil, Denizlispor'un akıl almaz pozisyonları Fenerbahçe'ye ikram etmesinden ötürüydü.

Fenerbahçe, uzun süre 1-0 önde götürdüğü maç boyunca, seyircilerine o kadar güven vermiyordu ki, skor 2-0 olduktan sonra bile Fenerbahçe seyircisi Oktay'ın oyuna girişini büyük bir tezahüratla ve umutla selamladı. Ancak Oktay, iki metreden topu kaleciye nişanlayarak ve oyunun son dakikasında bile bir gol pozisyonu daha kaçırarak hayal kırıklığı yarattı. Lyon maçının hovardası Ali Güneş de tıpkı bir önceki maçta olduğu gibi iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Anderson iyi niyetli oynamasına rağmen, o da gol kaçıranlar kervanına eklendi ve Fenerbahçe'nin kötü oynadığı maçta galip gelmesi, hücum oyuncusu olmayan iki Sırp futbolcusundan geldi.

Eğer bu maçın sonucuna bakarak Fenerbahçe'nin lige dönüş yaptığı ve son üç yenilgi de kaybettiği moralleri geri aldığı sanılıyorsa, bu doğru değil. Zira Fenerbahçe futbol oynamıyor. Geçen yılın rakiplerini Kadıköy'de boğan Fenerbahçesi'nin yerine futbol kimliğini yitirmiş sanki acemiler bir onbiri gelmiş. Sarı-Lacivertliler, alarm zilleri çalıyor, Mustafa Denizli'nin kendi gerçek futbol felsefesine geri gelmesi ve F.Bahçe'yi de oraya getirmesi gerekiyor.
#Fenerbahçe
#Denizlispor
#Kötü oyun
#Üç puan
23 yıl önce
Kötü oyun üç puan...
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler