|
Ne gelen var, ne giden

Sezonu çifte kupa ile kapatan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi''ne direkt katılacak olmasına rağmen hem Delgado''yu, hem de görüştüğü isimleri ikna edememenin sıkıntısını yaşıyor. Önce menajerlerin önerdiği yabancı oyuncuları takibine alan, ancak kimseyi ikna edemeyen siyah-beyazlılar, ardından Avrupa''da top koşturan ve Türk pasaportu taşıyan futbolcular üzerinde durdu.

Yıldıray''ın, Beşiktaş''ta zaman zaman yaşanan transfer taksiti sorunu ve kendi sakatlığının nüksetme riski nedeniyle garanti para istemesi yıllardır yaşanan gerçeklerin en çarpıcı örneği oldu. Kontenjan sorunu nedeniyle ilk önce Stuttgart''ta forma giyen Yıldıray''ı gözüne kestiren siyah-beyazlılar, bu transferde ''Bekle, gör'' taktiğini uygularken, gündeme gelen isimlerden Nuri Şahin ve Jem Karacan, Türkiye''ye gelmek istemiyor. Veli Kavlak da alternatif olarak bekliyor.

İstediği transfer gerçekleşmediği için sıkıntılı olan teknik direktör Mustafa Denizli ise takım içinde alternatifler aramaya devam ediyor. Ancak tecrübeli çalıştırıcının sorunu sadece orta sahada değil. Bobo başta olmak üzere Nobre ve Holosko''nun forvet hattındaki yetersizlikleri ve Ferrari ile Sivok''un da defanstaki uyumsuzluğunu düşünüyor.

Bugüne kadar transfer ettiği yabancı oyuncuları gönderirken sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, Delgado''nun yeniden takıma dönmesi halinde tıpkı geçmişte olduğu gibi yine yabancı göndermenin sıkıntısını yaşayacak.

Yaklaşık bir ay sonra Şampiyonlar Ligi sahnesinde boy gösterecek olan Beşiktaş''ın bu sıkıntılara ne gibi çözümler bulacağı merak konusu.

15 yıl önce
Ne gelen var, ne giden
Aylin’in suçu ne?!...
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir