|
17 Aralık operasyonunu her yıl yapın!

Evet, evet, her yıl böyle atraksiyonlar, operasyonlar yapın ağalar, beyler, efendiler! Zira sizin sayenizde içimizdeki hainleri görebiliyoruz. Hem siz oyalanmış oluyorsunuz fena mı, hem de bizler kim hain kim samimi görebilmiş oluyoruz. Hakkınız ödenmez yani, siz de olmasanız bizi aptal yerine koyan bu herifler, bu münafıklar ortaya çıkmayacak.

Kimse merak etmesin, siz ne kadar operasyon yapsanız da mayası kaleden sağlam bu millet, nasılsa size asla ve kat"a inanmayacak, oyununuza gelmeyecek. Amma işin yararlı kısmı, bu millet kendindenmiş gibi görünüp de kendine düşman olanları tanıyıp bilecek. İşte asıl "fişleme" budur!

Bakınız, 17 aralık operasyonu sayesinde, benim zamanında fevkalade şiddetle karşı çıktığım sağ cenahın pembe hülyalı yazarları, kamuflajla örtülü olduğu besbelli kanalları tek tek açığa çıkıyorlar, asıl maksatları ve bu necip milletin üzerinde kurguladıkları oyunlarıyla, alçaklıklarıyla.

Doğrusu bendeniz kendi adıma mutluyum, gayet de huzurluyum, çünkü "sağdan etiketli" olup yine de yıllardır işkillendiğim isimleri asla ama asla 22 senelik meslek hayatımda yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiğim programlarıma çıkarmadım. Çıkarmamak için de üstlerimle sürekli mücadele ettim, her ne kadar onlarla sürekli karşı karşıya gelme riski altında kalsam da, onların önerdikleri bu isimleri çıkarmamak için sağlam izahlarda da bulundum. Kimileri tarafından kabul gördü, kimileri tarafından izahlarım anlamsız bulunup bu isimleri çıkarmaya zorlandım. Fakat elimden geleni yaptım. Şimdi onlar da yaptıkları hatanın farkındadırlar umarım.

Çünkü bakıyorum geriye, o isimlerin hepsi bugün patlamış durumda, deşifre olmuş ve maskeleri düşmüş, gerçek yüzleri görünmüş bir haldeler. Demek ki insanın samimiyetle işini yapması karşısında kolay kolay yanılmaması, Allah"ın bir lütfu ve hediyesi..

Şimdi beklemekteyim.. Hala patlamayan isimler var kişisel listemde. Onlar şu an suskun vaziyetteler. Kendilerini deşifre etmemek için çırpınıyorlar, çünkü bu milletin içine nifak sokmak amacında olan görev süreleri henüz bitmedi, bitirilmedi. Fakat pek yakında onlar da dökülecektir.

Amaçları ve renkleri açığa çıkan, ileride de ortaya çıkacak bu bir yığın insan, maalesef, sağ cenahın medya kurumlarında en iyi konumları sunduğu, ekranlarında yer verdiği, dolusuyla para verdiği, isim yaptırdığı, ününe ün kattığı, tabiri caizse adam ettiği isimler…

Bunlar bir yana, bir de sağ cenahın isim yaptırdığı ve ününe ün kattığı diğer bazı yazar takımı var; her yazılarında astığı astık kestiği kestik olan bu isimler de, her nedense şu sıra pek suskunlar. Halbuki bugüne kadarki kalemlerinin tavrından, asıl böyle zamanlarda daha cevval olmaları beklenir, doğal olarak. Bakalım bu isimlerin ardından ne çıkacak, asıl bunu merakla bekliyorum..

10 yıl önce
17 Aralık operasyonunu her yıl yapın!
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset