|
Biraz izan, biraz insaf Hıncal!..

Bir hafta öncesinin 90 dakika programındaki söyleminden ötürü, bilgilenmen için, sevgili Osman Tanburacı''nın “Galatasaray''ın sağlık raporu” yazısını sana ilettim!.. Amacım, gerçeği öğrenmene yardımcı olmaktı.. Hatta daha çok detaya girmek, işin aslını iyice öğrenerek izleyenlerine doğruları söylemek için Prof: Dr. Mehmet Kurdoğlu''yu arayacağını bile düşünmüştüm.. Öyle ya sen herzaman muhabir ve gazetecilere haberin kaynağına giderek, araştırarak doğruları yazmayı söylemez miydin?. Ama bu kez kendini inkar ederek en küçük bir sorgulama yapmadan peşin hükümlü gibi hareket etmeyi tercih ettin!..

Tabii sen Hıncal Uluç''sun.. Başkaları kaynağa gidip işi irdeliyerek gerçekleri araştıracak, sen ise herşeyi, doğal olarak bildiğinden, oturduğun yerden ahkam keseceksin(!).. Bitmedi, o üstün tıp bilgin ile (!) yıllarını ilmi araştırmalarla geçirmiş, her sene bir ayını, özellikle, spor hekimliği dalında yenilikleri öğrenmek için yurt dışında geçiren koskoca profosörle alay edeceksin!

Galatasaray sağlık kurulu başkanı olarak, bu güzide kulubümüze, Türkiye ve Avrupada eşi bulunmıyan bir SAĞLIK düzeni kuran bir insana bu şekilde hitap etmek hangi aklın ürünü olabilir?!.. Doğrusu anlamakta güçlük çekiyorum!..

Prof. Kurdoğlu kim?.. Hiç merak ettin mi?.. Türk futboluna ve G.Saray''a neler vermiş?.. Merak edip hiç araştırdın mı?..

Mehmet hoca kendinden bahsetmeyi hiç sevmez.. Hatta sana gazete veya ekranda doğrudan cevap verme imkanı olsa bile bunu kullanmıyacağı gibi bir başka kişinin kendisi için böyle bir yazı yazmasından hiç hoşlanmaz!..Ama ne yapayım, bana çok kızacağını bildiğim halde böylesine bir haksızlığa tahammül edemedim doğrusu..

Fazlasına gerek yok..Tek bir olayı naklederek hocanın nasıl bir doktor olduğunu hatırlatayım sana da öğren istersen!.. “1976 yılında kaldı.. O yıllardaki tedaviyi bile bilmiyor..” diye Erhan Önal''ın hikayesinden örnekle matrak geçtiğin insan, Polonya ile rakip sahada yaptığımız maçta, boğazına yediği tekme sonucu hareketsiz kalan Ogün Temizkanoğlu''na anında uyguladığı, saliselere sığan, o zamana dek görülmemiş bir tedavi metodu ile hayata döndüren kişidir!..

Anlamadan, dinlemeden, bilmeden ve de öğrenme uğraşına bile girmeden, böylesine bir yanlışın içine girmenin nedeni yoksa G.Saray''ı tek doktor, tek masör düzenine geri döndürmek mi?!. Değilse ne?.. Açık söyle de öğrenelim Hıncal kardeşim!..

Önceki gün akşam Net TV''de Osman Tanburacı''nın yazdıklarının anlamını tekraren sana açıklamasını duydun mu?.. Duymadı isen bir telefon ederek kendi ağzından öğren sevgili dostum!..

Ve de lütfen, o emsalsiz kalem ve üslubunu, satırlara dilediğin anlamı verme, siyahı süslüyerek beyaz yapma maharetini, hiç olmasa bu konu için kullanarak, yanındakilere tasdik ettirme huyundan vazgeç..

Biraz izan, biraz insaf sevgili Hıncal!..

Lütfen!..

15 yıl önce
Biraz izan, biraz insaf Hıncal!..
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’