|
Geliyor, geliyor, Unakıtan geliyor

Başlık için sakın ne alâka demeyin!.. Bu sloganın sayın bakanla ne ilgisi var diye de hiç düşünmeyin...

Ben, sizlere, Amerika''dan, en azından 10 yaş daha gençleşmiş ve eskisinden çok daha güçlü bir şekilde dönecek olan sayın maliye bakanımız için, tüm Eskişehirspor''luların gönüllerinde yatan ve onu ilk gördükleri maçta dile getireceklerine inandığım tezahürattan bahsediyorum!..

Es Es sevdalıları, elbette, bugüne dek kendileri için önemli işler yapan ve özellikle başarılı ameliyatından sonra kazandığı enerji ile daha çok şeyler yapacak olan manevi başkanlarını bağırlarına basacak!.. Bundan daha doğal birşey olabilir mi?..

Az kalsın unutuyordum!.. Eskişehirspor''lular sevinirken, sayın bakanın bu hızlı gelişinden hiç üzülecek ve de sızlanacaklar olmayacak mı diye soracak olursanız; lütfen onu da vergisini kaçırma uğraşında olanlar düşünsün..

Biliyorum şimdi de, kahin misin be adam, tüm bunları nereden çıkardın?.. Sayın bakanın Amerika''dan bu denli sağlıklı döneceğini nereden biliyorsun?.. Nasıl böylesine kesin bir söylevde bulunabilirsin diye düşünüyorsunuzdur!..

Cevabı son derecede basit sevgili dostlarım... Çok basit!..

Sütunumu takip edenlere bir kere daha hatırlatmakta yarar var..

Bu satırların yazarı, 3 yıl evvel sayın bakanımı ameliyat eden aynı doktor, namı diğer altın parmak Lytle Bruce tarafından ameliyat edildi... Başta Dr. Simpfendorfer ve sevgili Murat Tuzcu gibi alnında dünyanın en iyi kardiyogları tarfından ihtiamla tedavisi yapıldı... Yerküremizde, kalp hastalıklarında önderliği tartışılmaz Cleveland Hastahanesi''nde çalışan güzel insanlar ile şu anda bakanımız ile yakından ilgilenenerek onu hiç yalnız bırakmayan Mujgan Schwenk ve Ahmet Aksakal''ın üstün gayretleriyle huzur içinde sağlığına kavuştu!..

Şimdi, çok şükür en dik merdivenleri bile yorulmadan çıkıyor ve uzun yürüyüşlerimde, öncesinde varolan ağrılarımdan hiçbirini duymuyorum!.. Vallahi ayrıca arkadaşlarımın yalancısıyım!.. İster inanın ister inanmayın, istisnasız hepsi, ameliyat sonrası 10 yıl gençleştiğimi söylüyorlar!.. Kendimi o denli iyi ve sağlıklı hissediyorum!..

Eee, şimdi, iş bu şekilde gelişince, lütfen bırakın da, yaşanmış böyle bir tecrübenin ışığı altında, ben de, sayın Maliye Bakanımızın sağlığı hakkında böylesine iddialı olabileyim!..

Evet, sevgili dostlarım Sayın Unakıtan geliyor..

Çok daha güçlü, daha sağlıklı, enerji yüklü olarak geliyor..

Vergi hortumcularının haberi ola!..

Kabusunuz GELİYOR!...

15 yıl önce
Geliyor, geliyor, Unakıtan geliyor
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’