|
Hedef Galati

Trabzonspor işi evinde bitiren bir takım olarak çıktı Vllaznia''nın karşısına. Trabzon''daki ilk maçta oynamayanlar vardı sahada. Aslar ise yoktu. Teknik direktör Ziya Doğan için futbolcularının performansını gözlemek konusunda iyi hazırlık maçı oldu. Trabzonspor''da savunma kurgusu bozulmadı. Orta alanda kaptan Hasan Üçünçü, forvette ise Yattara ve Umut vardı.

Trabzonspor topa daha fazla hakim olan taraf idi. Daha ilk dakikada Ömer Rıza ayağına gelen fırsatı tepti. Golü atsa belki maç Trabzon''daki gibi olacaktı. Ardından Yattara iki kez pozisyona girdi ama değerlendiremedi. Ev sahibi takım, Trabzonspor''u bir iki kez dengesiz yakaladı ve çok hızlı çıkarak tehlikeli oldu. Kaçi''nin şutu direkten dönmesi Karadeniz ekibi için bir şans idi. Orta alanın yükünü Serkan Balcı çekti. Bordo-mavili takım aslında ilk 45 dakikada maçı koparması gerekirdi. Sağ kanadını zaman zaman iyi kullanan Trabzonspor''un sol kanadı ise çalışmadı gibi.

Trabzonspor ne zaman oyunu kenara yıkıp. sıfıra yakın yerden ortalar geldiyse o zaman skoru buldu. Dün gece de öyle oldu. İkinci yarıya golle başlayan bordo-mavili takımda Yattara''nın ortasına Umut''un klasik kafası golü getirdi. Gineli Yattara yine durmadı. Araya girdi. İyi top çaldı. Tilki gibi kurnazlık yaptı. Ve golünü de attı. Arka arkaya birbirinden güzel 3 gol oldu. Bireysel beceri bunun adı. İkinci yarıda gollerle çoşan bir Trabzonspor vardı sahada.

Yusuf Kurtuluş kumaşı iyi bir genç. Teknik direktör Ziya Doğan''ın takıma kazandırdği bir futbolcu. Top ayağına yakışıyor. Telaşı hiç yok. Kendine güveni var. Attığı golde de bunu gösterdi. Pişerse Trabzonspor iyi ekmek yer bu futbolcudan.

İnter Toto Kupası''nda iyi yol alan Trabzonspor''un rakibi Rumen Galati. Hedef, artık UEFA Kupası''na katılmak. Geçen sezon ligi 5. bitiren Rumen takımını yabana atmamak gerekir.

17 yıl önce
Hedef Galati
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’