|
Kardeş payı

Hedefi ve iddiası olmayan Trabzonspor, karşısında tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Yimpaş Yozgatspor''la kardeş payı yaptı. Sadece Avrupa kupalarından birine katılma şansını zorlayan Trabzonspor, dün kendi evinde 90. dakikada yediği golle bu umutlarını da yitirdi.

Trabzonspor''da Oktay ve Sergen''in takıma girişi ilk 20 dakikada kendini gösterdi. Daha sonra Bordo-Mavili takımın sahada durgun ve vasat bir görünüm çizmesi dikkat çekti.

Trabzonspor 2 puan kaybederken tek kazancı Cem Beceren oldu. Yaklaşık 1.5 yıldan beri askerliği sebebiyle sahalardan uzak kalan Cem, dünkü 90 dakikanın Trabzonspor''da ayakta kalan tek ismi oldu. Bu takıma bir değil, tam 3 tane Cem gibi futbolcu lazım.

İlk yarıda konuk ekip Yimpaş Yozgatspor, Trabzonspor kalesinde pek etkili olmadı. Ancak ikinci yarıda golü düşünen bir Yozgatspor vardı sahada. Bordo-Mavili kalede özellikle Preko ile pozisyonlar bulmasını bildi ve son dakikada arzularına ulaştı.

Trabzonspor''un orta sahasında yine sıkıntı vardı. Sergen''in oyundan düşmesinden sonra O''na yardım etmek isteyen Erhan ve Gökdeniz hiçbir varlık gösteremediler. Trabzonspor teknik heyeti ise önce Hami''yi sonra da Oktay''ı ardarda oyundan alınca santrforsuz kaldı. Bu da konuk ekibin işini daha da rahatlattı.

Karadeniz ekibinde kaleci Milosevski kalesini iyi korudu. Cem savunmanın direği oldu. Topyekün bir mücadele örneği sergileyen Yimpaş Yozgatspor hedeflediği puana ulaşarak gelecek haftalar için moral buldu.

Trabzonspor ise puan kaybıyla bundan sonra ligde prestij mücadelesi verecek.

23 yıl önce
Kardeş payı
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi