|
Son hareket yok!

Trabzonspor, bu sezon ilk kez çıktığı Avni Aker’de Manisa Vestel’e iki puan kaptırdı. Her iki takımda çok önemli pozisyonlar buldular. Ama sadece 2 gol atabildiler. Halbuki, istatistiklere bakılsa, bu maç bol gollü geçmeliydi dersiniz. Ama her iki takımda da son hareketi yapacak ayaklar çerçeveyi bulmakta zorluk çektiler.

Trabzonspor’u şöyle tribünde oturupta keyifli keyifli izlemek isteyenler üzüntü içersinde. Takım henüz hazır değil. Karadeniz ekibinin defansı bu kadar pozisyon vermemeli. Hele hele Milan Stepanov gibi bir oyuncunun ceza sahası içerisinde elle oynaması affedilir değil. Orta sahada Hasan Üçüncü çok gayretliydi. Hüseyin de öyle. Ancak bu alandan forvet bölgesindeki Yattara ve Umut’a iyi pas çıkmıyor. Trabzonspor, Umut, Gökdeniz ve Marcelinho ile net gol pozisyonları buldu. Vestel de Holosko ve Selçuk ile Trabzonspor kalesine indiler. Burada, bordo-mavili takımın kalesini koruyan Tolga, her geçen gün tecrübeye kazanıyor. Rakibinin yorulduğu ve defanstan çıkmaya zorlandığı anlarda Lazaroni’nin Yattara’nın yerini Ömer Rıza ile değiştirmesi Trabzonspor’un sağ kanadının kırılmasına neden oldu. Sonradan oyuna girenlerin etkili olamaması bordo-mavili takım için negatif bir durum.

Hakem Cem Deda, kolay maçı zora soktu. Oyuna soğuktu. Yavaşlamasına neden oldu. Çok düdük çaldı. İlginç sarı kartlar gösterdi. 69 dakikada Yattara’nın Borbiconi tarafından kolundan çekilerek düşürülmesini seyretti. Neden mi veremedi penaltıyı? Top oynamayan gizli faulleri süzemez. Hem Trabzonspor’un hem de Manisa Vestelspor’un kazanabileceği bir maçta puanlar paylaşıldı.

18 yıl önce
Son hareket yok!
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’