|
Karabela kâbusu

Dün şampiyonluk yolunda büyük bir hedefi aşmayı hedefleyen G.Saray beklenmedik bir ortamla karşılaştı. Bir dakikada 2 golü kalesinde gören Sarı-Kırmızılılar, adeta şaşkına döndü. Yimpaş Yozgatspor bu golle cesaret buldu.

G.Saray, 22. dakikada Ümit''in ayağından penaltıyı da kaçırınca iyice oyundan koptu. Maçı kazanmayı hedefleyip üç puanla rahatlamanın peşine düşen Yimpaş Yozgatspor en iyi savunma hücümdür ilkesinden hareket ederek topu kendi sahasında tutmadığı gibi sürekli G.Saray kalesinde gol aradı.

G.Saray''da Hasan Şaş''ın ilk dakikalarda kendi arkadaşlarıyla başlatmış olduğu tartışmaya Bülent Korkmaz da katılınca G.Saray adeta kendi yenilgisini kendi hazırladı.

İki siyahi futbolcu Preko ve Ayew G.Saray''ın defans hatalarını o kadar güzel değerlendirip yaklaşık 15 bin kişiye tam bir futbol resitali sundular. Hele kaleci Diallo''nun kurtarışları Cengizhan''ın Ergün''ü Mustafa Özer''in Hasan Şaş''ı markajı G.Saray''ın bütün oyun planlarını altüst ederken Yimpaş Yozgatspor''un haftalardır beklenen patlamasına sebeb oldular.

G.Saray yorgunluğunu bir kere daha burada gösterirken ağır davranan Popescu, Jardel ve Bülent Akın''ın yerine hareketli olan Suat''ı Vedat''ı ve Emre Aşık oynasaydı belki şuandaki sonuç böyle olmazdı. G.Saray şampiyonluk yolunda beklenmedik bir darbe alırken Yimpaş Yozgatspor ise ligde kalma yolunda büyük avantaj elde etti.

23 yıl önce
Karabela kâbusu
Bir zındık: Molla Lütfi
Bayramınız cennette olsun!
Bir insanlık anlatısı
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek