|
Keşfetmeye davet ediyorum...

Kitap Fuarı denince akla ilk gelenler; yazarlar, kitaplar, yayınevleri standları, çocuklar, okurlar ve kitap ayraçlarıdır. Kitap ayraçlarına da değiniyorum, çünkü ayraç koleksiyonu yapan genç kardeşlerimi çok seviyorum. Kitap okuyanları daha da çok seviyorum.



Geçen cumartesi günü 4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın resmi açılışı için fuardaydık ve önemli bir konuğumuz vardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile fuarımızın kapılarını ardına kadar açtık. 30 yıldır bu sektörün içerisindeyim ve bugüne kadar ilk defa bu yıl, bir Cumhurbaşkanının bir fuar açılışına katıldığını ve bunun da ötesinde fuarda yaklaşık 3 saat boyunca standları ziyaret ettiğini gördüm. Basın Yayın Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Melike Günyüz, Mustafa Karagüllüoğlu ve Emrah Kısakürek ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza rehberlik etmek gerçekten çok keyifliydi. İnsanın, hayatı boyunca daima hatırasında tuttuğu önemli günler olur! Evlendiği gün, çocuklarının doğduğu günler gibi… Bunları unutmak mümkün değil. Fuar açılışı da, bu önemli günlerden biri oldu benim için. Aslında 2015 yılı Aralık ayında Sayın Cumhurbaşkanımız Doha Kitap Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdiğinde de oradaydım. Kültür-sanat ve edebiyata önem veren bir Cumhurbaşkanımız olduğu için çok mutluyum.



Rüya gibi bir gündü. 19 ülkeden 300 yayınevi, 1000'in üzerinde kültürel etkinlik ve sayısız imza günleri! Fuarın TEMA'sı 15 TEMMUZ! Onur konuğu Üstat HASAN AYCIN!



Milli irademizi korumak adına destanlar yazan aziz şehitlerimiz ve gazilerimize ithaf ettiğimiz bu fuarda, bir kez daha hüzün ve coşku dolu bir gün geçirdik. Her hamlesiyle mükemmel ve unutulmayacak bir organizasyon oldu. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür etmek isterim. Yayıncılık sektörümüzün kaydettiği ve kaydedeceği büyümeyle kültürümüzü, sanatımızı ve edebiyatımızı daha iyi okuyabilmeyi ve daha iyi tanıtabilmeyi arzu ediyoruz. Köklerimizi muhafaza ederek ve dallanıp budaklanarak Türkiye'nin ve dünyanın her köşesine ulaşmak gayesiyle, yolumuzda ilerliyoruz. Yazıyı şöyle bitirelim! Ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız! "Milletimizi CNR Kitap Fuarı'ndaki hazineyi keşfetmeye davet ediyorum..."


#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#15 Temmuz
٪d سنوات قبل
Keşfetmeye davet ediyorum...
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’