|
kutlu olsun

cumhurbaşkanı hak ettiği takdir ve başarıya kavuşmuştur.. milletimiz de lâyık olduğu istikrar, emniyet ve selâmet ortamında devam etme imkânına mazhar olmuştur.. milletimizi ve başkanını tebrik ediyoruz..

cumhurbaşkanımızın performansını, hizmet vadilerindeki şuurlu ve isabetli icraatını iz’ân, insaf ve adalet sahibi bütün vatandaşlarımız takdir etmekte, bu icraatı, minnet ve teşekkürle karşılamaktadır.. seçimlerin neticesi bu gerçeği ispat etmiştir..

gerçekten de hükümetin ve ak parti’nin zengin, seçkin kadroları gerek çalışma metodları, gerekse didinircesine gösterdikleri gayret ve hizmet faaliyeti ile dikkatleri celbetmektedirler..

bu kadroların içinde benim takdirimi mucip bazı isimlerden bahsedersem, isimleri hatırıma gelmeyen veya henüz tanıyamadığım yahut yazı hacmine sığdıramadığım kişiler lütfen beni bağışlasınlar.. hükûmet ve parti kadroları çok zengindir, hizmet elemanları saymakla bitmez..

sayın cumhurbaşkanının danışman veya başdanışman seçmekte gösterdiği isabet ve başarıya şahit oldukça bu zevatı gıpta ile dinlemekten ve tanımaktan duyduğum hazzı belirtmekten kendimi alamıyorum.. keza hükümet âzâlarını seçerken gösterilen yerindeliklere rastladıkça adam seçmekteki bu başarılara şapka çıkarmaktan vazgeçemiyorum.. kayseri’de 5 devre belediye reisi seçilen, bu güzel kentimizi çok çeşitli başarılarıyle ihyâ eden mehmet özhaseki’nin hükûmetteki başarılarını da ayrıca görmekten mutlu olamayacak bir kişi arasak bulabilir miyiz? istanbul’un ve daha birçok kentimizin, beldemizin su problemlerini çözen orman ve su işleri bakanımız veysel eroğlu’nun hizmetlerini görüp de duygulanmamak mümkün olabilir mi? başbakanlığı yeni hitama eren, 16 senedir de ulaştırma bakanlığı yapan binali yıldırım’ın demiryollarında, kara yollarında, hava yollarında yaptığı hamleleri, yenilikleri öğrenip de kendisine dönüp: ‘’binali bey, sen bin yıl yaşayasın emi’’ demekten kendini alabilir misin?.. hele hele seçimlerden evvelki bir ay içinde sayma imkânı bulamadığımız birçok şehirde, kasabada yaptığı harikulâde konuşmaları dinledikten sonra ona yüce Allah’ın sağlık, mutluluk ve bereket lütfetmesine dua etmez misiniz?

anayasa komisyonu başkanı bir mustafa şentop var.. sükûneti, ciddiyeti ve mükemmel ifade kudreti karşısında, bu değerli aklı başında şahsiyete büyük saygı göstermez misiniz?..

gelelim asıl söylemek istediğim üç başdanışman isimlerinin tekrarına: birisi (mehmet uçum) , diğeri, (ibrahim kalın) , üçüncüsü de ifadesi net, açık ve kuvvetli tokatlı bir bayan avukat. 25. dönem istanbul milletvekili özlem zengin.

mehmet uçum, hayali, muhakemesi, bilgisi geniş bir hukukçu.. ibrahim kalın’ı tanıyorsunuz.. devlet reisimizin sözcüsüdür.. düzgün konuşan, yerinde konuşan, az ve öz konuşan genç bir arkadaşımız.. avukat milletvekili de ilk ikisinden geri kalacak bir liyakat sergilemiyor.

cumhurbaşkanı, milli savunma, milli eğitim, dışişleri, içişleri, adalet, ekonomi bakanlarını ayrı bir dikkatle tespit ediyor.. yüz ifadeleri, ses tonu, konuşma üslubu.. tabiatıyle bilgi hamûlesi, mesleki ayrıcalığı bu tercihlerde rol oynamaktadır..

Allah yardımcısı olsun, sağlık versin.. güç versin.. hizmetlerini, başarılarını tezyid eylesin…

#cumhurbaşkanı
#seçim
6 yıl önce
kutlu olsun
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’