|
Aferin Ertuğrul’a

Kayserispor, daha ilk maçta turu yan cebine koymuştu. Ancak futbol bu şakaya gelir mi? Adama feleğini şaşırtır. Sevindirici olan Kayserispor'un da bu düşüncede olmasıydı. Skor avantajına karşın maçı yine ciddiye aldı ve daha ilk yarıda noktayı koydu.

Ertuğrul Sağlam önemli işlere imza atıyor. Bir takımı küme düşme çizgisinden alıp buralara taşımak öyle her baba yiğidin harcı değildir. Ayrıca Kayserispor futbol olarak da son derece doyurucu. Onları izlemek artık özel bir keyif oldu. İlk hedefleri oyunu güzelleştirmek. Bu pozitif düşünce haliyle skora da yansıyor. Çok kolay pozisyonlara giriyorlar. Golcüleri de affetmiyor.

Bu maçta benim en çok hoşuma giden açık farka karşın son dakikaya kadar oyun disiplininden uzaklaşmamaları oldu. Savunma güvenliğine de büyük önem verdiler ve güle oynaya bir üst tura çıktılar. Kayserispor olarak da bir ilki gerçekleştirdiler. Göreceksiniz UEFA'da bundan sonra da son derece başarılı sonuçlar elde edecekler. Aferin Ertuğrul'a. Keyifle izleyeceğimiz bir takım yaratmış.

18 yıl önce
Aferin Ertuğrul’a
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak