|
Kartal alkışı fazlasıyla hak etti

Beşiktaş bu sezonun en iyi futbolunu sergiledi. Sahada Kartal şov vardı. Bakmayın ilk yarıyı yenik kapamalarına. İlk 45 dakikada da sayısız pozisyonlara girdiler. Son vuruşlarda dikkatli olsalardı goller ikinci yarıya kalmazdı. Stoke City ilk 45 dakikada bizim İsmail''in iki asitsiyle iki pozisyona girdi. Birini gole çevirdi, diğerinde de Rüştü çok çok başarılıydı.

YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER

Sahanın yıldızı Fernandes''ti. Oyunu organize etti, takımını rakip yarı alana taşıdı, galibiyette baş rol oyuncusuydu. Almeida ne yazık ki yine sadece sahada yürüyor. Oyuna biraz katkısı olsaydı Beşiktaş işi ikinci yarıya bırakmazdı. Almeida-Edu değişikliği doğru karardı. Edu oyuna girdikten çok kısa süre sonra mükemmel bir gole imza attı. Mustafa Pektemek gole çok yakın bir oyuncu. Çabuk, hareketli doğrudan kaleyi düşünüyor. Hava toplarında da etkili. Ernst bir dinamo. Durduğunu hiç görmedim. Necip de Veli de orta alana yardımcı olunca Beşiktaş bu bölgede egemenliği eline aldı. Stoke City çaresiz kaldı.

BEŞİKTAŞ UEFA''DA SÜPER

Maçın başlarında kulaklar Dinamo Kiev maçındaydı. İkinci yarıda Beşiktaşlılar o maçı bıraktılar. Çünkü sahada görkemli bir Beşiktaş vardı. Maçın 66. dakikasında bu Beşiktaş''ın maçı kazanmaması imkansız diye düşündüm. Nitekim de öyle oldu. Bu arada hemen Hilbert, Sivok ve Egemen''in başarısını da vurgulayalım. Bu üçlü hemen hemen hatasız oynadı.

Beşiktaş UEFA maçlarında gerçekten süper bir performans gösterdi. Kendilerini ne kadar kutlasak azdır. Carvalhal ve talebeleri alkışı fazlasıyla hak etti.

12 yıl önce
Kartal alkışı fazlasıyla hak etti
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak