|
Büyük iş başardık

Milli Takım''ın İtalya yenilgisi sonrasında da söylemiştim: Bu takıma sahip çıkmak lazım, diye. Çünkü geride 2 maçımız daha kalmıştı ve Türkiye''nin de Çeyrek Final için diğer takımlar kadar şansı vardı.

İlk maçta ilk kez gol attık, ikinci maçta yine ilk kez puan adık ve Belçika maçında da yolumuzu açan galibiyete ulatık. Gerçekten Millilerimiz büyük bir başarıya imza attı. Eleştirmek herkesin hakkıdır. Ancak, bu takım hepimizin gözbebeği. Onu yaralamaktan kaçınmalıyız ve takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz.

Buraya gelene kadar iyi işler yaptık. Mutluyuz. Şimdi takım sayısı 8''e indi. Diğer takımların yarı final için ne şansı varsa, bizim ekibimizin de aynı şansı vardır. Rakibimiz Portekiz göze hoş gelen bir futbol oynuyor. Teknik güçleri oldukça iyi. Biz de tekniğe dayalı bir futbol oynuyoruz. İki takımın da maçın kaderini etkileyecek yıldızları var. Milli Takım''ımızın Portekiz''i de yenerek yarı finale çıkacağına inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum..

24 yıl önce
Büyük iş başardık
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti