|
Evi restore ettirdiğine göre

Herkes Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel''in, akıbetinin ne olacağı, üçüncü bin yılda yine başımızdan eksik olup olmayacağının tasasıyla kıvranırken, yeni döneme ilişkin en iyi işaret yine bizzat Demirel''den geldi. Demirel, 1993 yılından bu yana oturmadığı Güniz Sokak''taki evini elden geçirtti. Yaklaşık bir ay süren bakım sonrasında konut, pırıl pırıl hale geldi. Başta ANAP Genel Başkanı Yılmaz olmak üzere Çankaya heveslilerine duyurulur.

"Komutanım, sen herşeyi düşünürsün"

Adını, milletvekili misafiri bile olsa başörtülü bayanların alınmadığı yer olarak duyuran TBMM içindeki Tabur''da, tuvaletlere konan bir emirnamede, "herşeyi düşünen" bir komutanın talimatları var. Tuvalet temizliğine ilişkin emirnameden bazı maddeler:

Tuvalet camlarını hergün sil, yağmur yağdıktan sonra tekrar sil, silme işini yaparken beline ip bağla, ipin ucunu da kalorifer radyatörüne bağla, kendini emniyete al, ondan sonra silmeye başla

Tuvaletin içini günde üç defa, sabah (7-8), öğle (12-13), akşam (14-18 ) temizle

Duş perdelerini muntazam olarak sol tarafa topla

Çamurlaşmaya meydan verme

Duşların zeminini vimle, metal bölümleri ovarak yıka

Paspas sandığı ve musluk içine emredilen malzemeleri koy, başka bez koyma

Lavobaları pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sil

Bütün çıkıntıları, tavandaki köşeleri, örümcek ağlarını her hafta pazar günü uzun sopanın ucuna süpürge takarak sil

Lambaları elektrikçiye haber ver, onun vasıtasıyla sil, elektrik tesisatını kuru tut

Radyatör arasına birşey koyma

Haftada birgün pencere kollarını kavi ile parlat

Çizelgedeki hususları hergün kontrol et

Vekile bozuk kola

DSP İstanbul Milletvekili Necdet Saruhan, Meclis''in iktidar kulisindeki çay ocağından bir diyet kola istedi. Saruhan, kutuyu açıp bir yudum içmesiyle birlikte yüzünü ekşitti, kutunun üzerindeki tarihi okudu ve kolayı çaycıların önüne fırlattı. Çaycılar, "Ne oldu efendim ?" diye sorunca da, Saruhan, "Ne olacak, son kullanma tarihi beş ay geçmiş kolaları satıyorsunuz. Kim alıyor bunları" diye bağıran Necdet Saruhan, hemen oracıktan TBMM Genel Sekreteri Vahit Erdem''i aradı ancak yerinde bulamadı. Saruhan işin peşinde, tarihi geçmiş kolaları Meclis''e iteleyenleri mutlaka bulacak.

KİM

ABD''nin ünlü mağazası Bijan''da bir zamanlar merhum Özal''la birlikte üç Türk''ün fotoğrafı en fazla ılşveriş edenler panosunda bulunuyordu. Şimdilerde ise bu kategoorideki Türkler''in fotoğraflarının sayısı beşe çıktı. En az 500 bin dolar alışveriş edenlerin fotoğraflarının asıldığı panoyu dört işadamıyla birlikte paylaşan parti genel başkanı

KİMDİR

24 years ago
Evi restore ettirdiğine göre
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı