|
Kapak üstüne kapak!

Devlet Bahçeli, İnfaz Yasası görüşmelerinin finalinde Meclis Genel Kurulu’ndaki yerini aldığında; günlerdir “MHP liderinin sağlığı hakkında” çirkin dedikodular üretenler, acaba utanmışlar mıdır?

İnsanlıktan nasibini almayan işte bu habis ruhlar, bir kez daha kötücül temennileriyle baş başa kaldılar.

*

Geçen Eylül’de benzer çirkinliklerin sahne aldığını hatırlayacaksınızdır:

Devlet Bahçeli’nin hastalığı esnasında, tam teşekküllü bir kahpenin “Bahçeli gebermiş mi?” şeklindeki tweet’ini paylaşan…

CIA elemanı Kaçak FETÖ’cü Emre Uslanmaz “Darısı diğerinin başına” diye yazarak Erdoğan’ı da hedef almıştı!

O vakit, bir twitter kullanıcısı “Liderimizin sağlık durumu gayet iyi. Hevesiniz kursağınızda kaldı. Hainlerin kâbusu olmaya devam edecek” diye yazarak kapak çalışmıştı, 007 Emre’ye…

*

Aylar sonra, korona günlerinde…

Pazar gecesi bir, ardından Pazartesi gecesi iki: Ajan Emre, iki kez üst üste “dümbür düdük” oldu!

Süleyman Soylu’nun istifasıyla Uslanmaz’ın etekleri zil çalmıştı; istifanın kabul edilmediği açıklandığında ise hayalleri yıkıldı…

Üstüne bir de Devlet Bahçeli’nin Meclis’teki fotoğraflarını gördüğünde bir kere daha hevesi kursağında kaldı!

DOKTOR LİVANELİ’NİN KARTVİZİTİ

Korona için isim vererek ilaç tavsiye eden meşhur doktorlarımızdan Zülfü Livaneli’nin, bir başka gizli kalmış mesleğinin de “müneccimlik” olduğunu geçenlerde öğrendik!

Mister Livaneli, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile Youtube’taki canlı yayında sohbet ederken “Ben size bir şey söyleyeyim. Korona yaz aylarında geçer, içime öyle doğuyor” dedi!

Eski Solcu, Maskeli Amerikancı, Edebiyatçı, Yazar, Gazeteci, Şarkıcı, Senarist ve Eski Vekil Livaneli’ye bu vesileyle “Geçmiş olsun” diyoruz.

KADERİN CİLVESİ

Korona günlerinin başlangıcında Kraliçe’nin Düzenbaz BBC’si…

“Kanada Başbakanı ile eşinin karantinaya alınması; ABD’nin Avrupa’ya koyduğu seyahat yasağı ve İtalya’da dükkânların kapatılması ile ilgili” haberlerin hepsinde itina ile Türkiye’den fotoğraflara yer vermişti!

İşte bu Psikolojik Harekât madrabazlığına karşılık -kaderin cilvesi- haftalar sonra Türkiye İngiltere’ye on dört ton tıbbi yardım malzemesi gönderdi!

Şu “Acayip Medeni!” İngilizler yahut Kahpe BBC utanmış mıdır, acaba?

PUTİN İÇİN YAPILAN İLGİNÇ BENZETME

Rusya’nın Başı Putin, koronavirüs salgınıyla ilgili olarak ülkesinde durumun kötüye gittiğini açıkladı!

Moskova’nın korona vakaları ve ölümlerinin sayısını en başından beri “düşük gösterdiğine” dair iddiaları tam da burada hatırlıyoruz…

Bir süredir ‘uzaktan çalışan’ Putin hakkında, Mart’ın son haftasında “ortalıkta görünmediği” sıralarda; muhalif MBK Media’da yapılan ilginç bir benzetmeyi de buraya not edelim:

“Vladimir Putin, adının olumsuz konularla ilişkilendirilmesini ve endişelerin kaynağı olmak istemediğini açıkça belli etti. Kendisi her geçen gün biraz daha İyi Gün Lideri’ne dönüşüyor!

Bu hali, İkinci Dünya Harbinin ilk günlerinde gözlerden ırak bir kır evine çekilip rüzgârların hangi taraftan eseceğini beklemeye koyulan Stalin’i hatırlatıyor. Haftalar süren sessizliğini bu halk unutmayacaktır…”

#Vladimir Putin
#Stalin
#MHP
4 years ago
Kapak üstüne kapak!
Kara dinlilerle milletin savaşı
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?