|
The Madrabaz Times!

Kahpe The New York Times, “Türkiye’nin gerçek koronavirüs rakamlarını paylaşmadığı” iftirasıyla bir kez daha sahne aldı.

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, işbu Amerikan gazetesinin İstanbul’daki ölüm oranları üzerinden yaptığı optik çarpıtmayı deşifre etti: Kara propaganda çöktü.

*

Daha önce de yazdığımız gibi, ABD’deki korona ölümlerinin sayısı en az 30 bin daha az gösterilirken; bu gerçeğe gözlerini kapatıp aynı konuda Türkiye’ye iftira atan bir aşağılık yayın organından bahsediyoruz, burada…

Ertuğrulgiller Familyasının her daim “örnek” diye gösterdiği ve dahi yere göğe sığdıramadığı NY Times, Türkiye’ye sistematik olarak çamur atmaya ayarlı bir gazetedir.

Korona salgınının başlangıç günlerinde, Türkiye ile hiç alakası olmayan “Trump’tan Avrupa’ya yönelik seyahat yasağı” haberini verirken İstanbul’dan iki adet fotoğraf kullanan “Algı Madrabazı” The NY Times’tı.

Fotoğraflardan biri, İstanbul’daki Kılıç Ali Paşa Camii’ndeki sterilizasyon çalışmalarındandı; diğeri ise Taksim Meydanı’ndan!

*

Türkiye’de medyaya çöreklenmiş etki ajanlarının yıllardır “şöyle saygın, böyle itibarlı vs.” diye anlata anlata bitiremediği bu The New York Times’ın İyi Hal Kâğıdı yoktur…

Haçlı Siyonist İttifakının gazetesi olan New York Times’ın, 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin Bir Numara’sı Fetullah haininin makalesini 26 Temmuz 2016 tarihli nüshasında yayınladığını unutmayalım:

Sam Amca’sının Locaefendisi, o yazıda “Batı’nın hizmetinde olduğunu” vurguluyordu!

*

The Madrabaz Times’ın hangi sütununu tutsanız, elinizde kalıyor…

Bir milyon iki yüz bin insanın katledildiği Irak’ın İşgaline “gerekçe oluşturan, zemin hazırlayan” Kitle İmha Silahı Yalanlarının yayınlandığı gazete The New York Times’tan başkası değildir!

BİZ, ABD DEĞİLİZ

Sağlık Bakanımız, önceki akşam The New York Times’ın düzenbazlığını deşifre etmekle kalmadı, bir temel hususu genişleterek yineledi. Vatandaşlarımıza şöyle seslendi:

“Herhangi bir şekilde belirtileriniz varsa, lütfen evde beklemeyin ve erkenden sağlık kuruluşlarımıza müracaat edin: Biz Amerika değiliz, biz İngiltere değiliz, biz Almanya değiliz.

Türkiye’nin hekimlerine, çalışanlarına ve sağlık sistemine güvenin; onlarla gurur duyun…”

*

İçerideki Amerikan Muhiplerine, Batı Putçularına “kafayı yedirten” cümlelerdir: Alkışlıyoruz!

*

Bu arada, koronavirüs salgınının mahvettiği ABD, halen daha Türkiye’nin Rusya’dan aldığı S-400’lerin derdinde!

Zerrece utanmadan “yaptırım tehdidi” savurmaya devam ediyorlar…

Bunların bir ayağı çukurda iken bile haydutlukları sürüyor; ha, demek ki daha çok çekecekler, daha beter olacaklar!

DÜN VE BUGÜN

Dün, 23 Nisan’dı: Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. Yılını, İSTİKLAL MARŞIMIZI milletçe balkonlardan, pencerelerden söyleyerek hep birlikte kutladık.

Bugün de Mübarek Ramazan başlıyor…

*

Geçenlerde, Halk TV ekranlarında korona salgını gerekçe gösterilerek “Ramazan ertelensin” yollu bir cahillik sergilendi!

“Teravih kılınamayacak, eh bu durumda oruç da tutulamaz!” gibi devasa bir saçmalık dahi sahne aldı!

Bu zırvaları fışkırtan laikçi yobaz kafalar “nelerin hesabını yapıyorlar” görüyorsunuz…

Bu tiplerin bilinçaltında “İslam ile olan kavgaları yatıyor!”

-Bir şekilde yolunu bulup, muhakkak nüksediyor!

*

Benzer bir skandal çıkış, Nisan’ın ilk haftasında Almanya’da “kadınların imamlık yaptığı bir caminin açılış projesinde” yer alan bir Cezayirliden (sözde bir İslam bilimciden) gelmişti!

O mendebur şahıs da “Ramazan’ın ertelenmesini, oruç tutulmamasını” talep etmişti!

“Liberal İslam!” falan gibi laflarla “Almanya’da İslam’ı kafalarına göre şekillendirmeye” yeltenen bu düzenbazların asıl gayesi bellidir: Bunlar, İslam’ı ifsat etme projesinde görevli elemanlardır…

Sinsi İslam düşmanı işbu madrabazlar, asla kirli hedeflerine ulaşamayacaklar, hüsrana uğrayacaklardır.

*

-Hayırlı Ramazanlar diliyorum…

#The New York Times
#Ramazan
#Almanya
#Teravih
4 yıl önce
The Madrabaz Times!
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi