|
Amerika Birleşik Tacizciler & Tecavüzcüler Devleti!

Elle moda dergisi yazarlarından Jean Carroll, Trump’ın cinsel saldırısına uğradığını söyleyen “on altıncı kadın” olmuştu! 75 yaşındaki Carroll’ın geçen Haziran’da yaptığı bu ifşaat, 25 sene önceki bir tecavüz olayıyla alakalıydı.



Tecavüzcü Trump’ın skandal bagajının gün geçtikçe ağırlaşacağını öngörmek hiç de zor değildir.

Sarı Kovboy’un
kankası
Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein, “aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da yer aldığı çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı” ile suçlanarak 6 Temmuz günü tutuklanmış; 10 Ağustos’ta ise New York’un Metropolitan Cezaevi’ndeki hücresinde ölü bulunmuştu…

Epstein’in kuşkulu ölümüyle ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Bir hafta sonra, “Adli Tıp’ın otopsi raporuna göre intiharı kesinleşti” denildi. Gerçekten böyle midir, yoksa “itina ile ayarlanmış bir rapor” mudur; emin değiliz.

ABD’nin, JFK Suikastının derin gerçeklerini Warren Komisyonu marifetiyle; Kurgusal 11 Eylül’ün arka planını ise 11 Eylül Komisyonu eliyle “hasıraltı etmiş” bir devlet olduğunu unutmayalım…

Otopsi raporundan on gün sonra; Jeffrey Epstein’in hücresinin dışındaki kamera görüntülerinin “kullanılamaz halde” olduğu ortaya çıktı! İşte bu son haber, Epstein’in ölümüyle alakalı ciddi kuşkuları bir kez daha tetikledi.

TENCERE & KAPAK

Epstein’in tutuklanmasından altı gün sonra, Trump’ın Çalışma Bakanı Alexander Acosta, istifa etmişti: Epstein, 2008’de yine cinsel taciz içerikli suçlamalarla karşı karşıya iken; onun hafif bir ceza almasını sağlamakla itham edilen dönemin Miami Savcısı Acosta idi!

Tecavüzcü Trump’ı, 1992’de Florida Palm Beach’teki Mar-a-Lago adlı kulüpte Tacizci Epstein’le birlikte sohbet ederken gösteren bir video ortaya çıkınca,
Sarı Fırıldak
zor durumda kaldı. 2002’deki bir röportajda, Trump’ın kankası Epstein’den “Harika bir adam!” diye bahsettiği de belgelendi. Trump’ın Epstein’le arkadaşlığı, 1987 yılına kadar gidiyor.
Epstein 2008’de yakayı ele verip hafif ceza ile yırttığı vakit; onun, şantaj amacıyla kullandığına kanaat getirilen çok ünlü kişilerin isimlerinin yer aldığı bir
“kara defter”
bulundu! Bazı çocuk mağdurların adlarının da listelendiği o defterde Trump’ın ismi
yuvarlak
içine alınmıştı!

Defterde; İsrail’in eski Başbakanı Ehud Barak, ABD eski Dışişleri Bakanı/Küresel Baronların Kaşar Danışmanı Henry Kissinger ile Ghislaine Maxwell’in (1991’de şüpheli bir şekilde ölen İngiliz medya patronu Robert Maxwell’in kızı) isimleri de vardı!

Ghislaine, Terör Devleti İsrail ile bağlantılı Epstein’e küçük yaştaki kurbanlarını getiren
suç ortağı
idi.
PİZZA-GATE

Tacizci Epstein, sadece Trump’la değil Bill Clinton’la da kanka idi! Mr.Clinton’ın Epstein’in sahibi olduğu Little St.James adasına en az 26 kez gittiği saptandı!

Clinton, 2001-2003’teki bu seyahatlerini Epstein’in “The Lolita Express” adlı uçağıyla yaptı…

Bu bilgi, ilk kez 2016’da Pizzagate Skandalı sırasında gün ışığına çıktı: Başkanlık seçiminin gölgesinde kalan ve yine çocukların mağduru olduğu
Dehşetengiz Skandal
, Amerikan ana akım medyası tarafından perdelenmeye çalışılmıştı!

Hillary’nin kampanya danışmanı John Podesta’nın, yüksek bürokrat ve işadamlarıyla “Comet Ping Pong” adlı bir pizzacıda düzenleyeceği pedofili organizasyonuna dair maillerini, Wikileaks yayınlamıştı!

*

Epstein’in villasında yapılan aramada Bill Clinton’ın “kadın gibi” resmedilmiş bir tablosunun bulunması ise ayrı bir skandalı ortaya çıkardı: Monica Skandalı ile hatırlanan ABD Eski Başkanı’nı “Oval Ofis’te koltuğa uzanmış halde, topuklu ayakkabı ile ve Hillary’nin mavi elbisesiyle” poz verirken resmeden bu tablo, zıvanadan çıkmışlığın hangi boyutlara vardığını işaretliyordu.

“TUTANKAMON” DÜZENİ
1957 doğumlu
Cathy O’Brien
, “Zihin Kontrolü’ne maruz kaldığı dehşetli yılları anlattığı kitabında; Arkansas Valisi iken kokain çektiğine tanıklık ettiği Bill Clinton için “Eşcinselliğe de meyillidir” diyordu. Hillary Clinton’ın da “lezbiyenliğini” vurguluyordu.

O’Brien’in, vaktiyle (Bill Clinton’ın yanı sıra) Gerald Ford, Ronald Reagan ve George W. Bush’a da “seks kölesi yapıldığını” ifşa ettiği kitabındaki muhtelif skandallardan; Talat Turhan’ın “Sarmaşık” adlı kitabında detaylarıyla söz ediliyor. (Nergiz Yayınları, 2016)

O’Brien, İkinci Bush’un “sübyancı” olduğunu da öne sürmüştür!

Margie Schoedinger
adlı bir kadın ise “Oğul Bush’un kendisine tecavüz ettiğini” söyleyip, Dönemin Başkan’ına 2002’de dava açmıştı. 2003’te Margie
ölü bulundu:
Yargıç
“intihar”
dedi!

Eski bir CIA çalışanının kızı olan Roslyn Corrigan da “16 yaşında iken Baba Bush’un kendisini taciz ettiğini” ileri sürmüştü: Bu, Birinci Bush için yapılan altıncı taciz suçlamasıydı!

KISSADAN HİSSE

Hedonist bir Gladyocu olan Ertuğrul Ö.’nün baş tacı yaptığı, putlaştırdığı, uğruna etki ajanlığı icra ettiği ABD’si işte budur! Ertuğrul, ABD’nin bu “Tutankamon Düzeni”ni Türkiye’ye “model” olarak sunuyor! Hürriyet’in Ankara Temsilcisi iken, +18’lik “Dilek Taşı” adlı filmle “rejisörlük” kariyerine başlayan Ertuğrul’dan bahsediyoruz!

#Elle
#Jean Carroll
#Jeffrey Epstein
#Pizzagate
#Bill Clinton
#Cathy O’Brien
#Margie Schoedinger
#Roslyn Corrigan
5 yıl önce
Amerika Birleşik Tacizciler & Tecavüzcüler Devleti!
Üretmeyen ülkede insan ve paranın değeri olmaz
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?