|
“Arkadaşları” bozguna uğruyor; bu yüzden rahatsızlar!

Haydut Devlet ABD’nin Merkez Kuvvetler Komutanı General Joseph Votel, “Münbiç’ten çekilmeyeceğiz!” diye konuştu: Bu demektir ki; Amerikan askerleri de, ABD’nin tüm teröristleri de “hak ettikleri karşılığı” TSK’dan alacaklar!


YPG/PKK’ya destek vermesi için bir grup DEAŞ teröristi de Münbiç’te konuşlandırılmış:

Bölgedeki Özgür Suriye Ordusu’nun ‘Özel Operasyonlar’ Komutanı Cemil Karmo, “Münbiç’e bağlı Arima beldesindeki Amerikan üssünün yakınında yirmi beş DEAŞ’lı teröristin mevzilendiğini” duyurdu…

Eh, onlar da PKK’lı teröristler gibi Amerikan askeridir!

Karmo’nun “PKK ile DEAŞ arasında gerçekten bir savaş yoktu. Savaş dedikleri kurguydu. Genel manada DEAŞ’ın geri çekilmesinden ibaret bir süreçti” şeklindeki sözleri de dünkü medyada yer alan haberler arasındaydı!

***

Washington “DEAŞ’la mücadele ediyoruz!” yalanını pek seviyor.

Şu Joseph Votel denilen CENTCOM Komutanı; birkaç ay önce “DEAŞ’ın boşaltmasının ardından PKK’lıların çöktüğü” Rakka’yı -geçen hafta- ziyaret ettiğinde “Rakka’yı DEAŞ’tan temizledik, ama burada işimiz bitmedi” diye konuştu!

Geçen Ramazan ayında Rakka’daki camilere -özellikle namaz vakitlerinde- Amerika Birleşik Kahpeler Devleti’ne ait uçakların bomba yağdırdığını unutmuş değiliz…

Faşist ABD için; camileri hedef almak, kasten sivilleri/ masumları/ Müslümanları öldürmek bir devlet politikasıdır!

Pensilvanya’da ikamet eden Teröristbaşı Fetullah’ın ve dahi CHP’sinden HDPKK’sına, Yurttaş Doğan Medyası’ndan Cumhuriyet gazetesine kadar içerideki bütün işbirlikçilerin ABD’sinden söz ediyoruz!

***

FETÖ’nün -CIA elemanı- kaçakları, TSK’nın Zeytin Dalı Harekâtı’ndan çok rahatsız; anında YPG/PKK’nın yanında saf tuttular.

Zeytin Dalı Harekâtı’nı müteakip Afrin’de bozguna uğrayan YPG/PKK’lı teröristler, geçtiğimiz Çarşamba Kilis’te akşam namazı kılınan bir camiye roket fırlattılar: Can pazarı yaşanan camide, iki masum hayatını kaybetti. Saldırıda beşi çocuk on dokuz vatandaşımız da yaralandı. Caminin kubbesi ağır hasar gördü…

Sam Amca’larının bölgedeki askerleri olan YPG-PKK’lı teröristlerin, Suriye’nin Haseke ilinde bir caminin kubbesine “haç diktiklerini” (25 Eylül 2016) –tam burada hatırlıyoruz!

Paris’teki Charlie Hebdo yürüyüşünün ertesi günü ilk sayfasından “mizanpajın diliyle haç çıkaran” hangi gazeteydi, peki? El Cevap: Şu sıralar “Zeytin Dalı Operasyonu’na karşı yayınlarıyla” dikkat çeken Washington Portakalı Cumhuriyet!

-PKK’nın ve FETÖ’nün “stratejik ortağı” bir gazeteden bahsediyoruz.

***

Diyarbakır-Sur’da terör örgütüne yönelik operasyonlar sürerken (7 Aralık 2015); PKK’lı teröristler, tarihi Kurşunlu Camisi’ne ateş açmışlar ve Osmanlı döneminden kalma cami büyük oranda hasar görmüştü…

Bu saldırıdan beş gün öncesinde; Tahir Elçi’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde “hendek kazıp, barikat kuran” PKK’lı teröristler için “Arkadaşlar!” demişti!

Teröristlerden “Barikatları kuran arkadaşlar” diye söz eden CHP genel başkanı; şehit cenazesinde kendisini protesto eden vatandaşları ise “Terörist!” ilan etmişti!

***

CHP’li vekil Şafak Pavey, havalimanında karşılaştığı Mister Demirtaş’a; 7 Haziran 2015 seçimlerinde partisinin HDPKK ile yaptığı işbirliğine atıfla “Birlikte iyi salladık!” diye seslenmişti…

Kasetle başına geçtiği CHP’yi; “Gölge CIA” diye bilinen Stratfor’un TR-705 plakalı elemanı Sezgin Tanrıkulu’nun çizgisinde bir parti haline getiren Amerikancı Kılıçdaroğlu, şimdilerde “Özgür Suriye Ordusu”nu hedef almış durumda!

CHP yönetimi, “Zeytin Dalı Harekâtı’ndan duyduğu rahatsızlığı” bir türlü gizleyemiyor…

Aslında Afrin operasyonunun başarısından ve TSK’dan rahatsızlar da; bu durumu dışa vuramadıkları için “Özgür Suriye Ordusu” üzerinden “laf vurmaya” devam ediyorlar!

#ÖSO
#TSK
#Afrin
6 yıl önce
“Arkadaşları” bozguna uğruyor; bu yüzden rahatsızlar!
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’