|
Bakınız, nereden koşuyorlar?

ABD’deki “başkan yardımcıları” bir nevi yedek lastiktir. Derin Amerika tarafından, Başkan’ın yanına itina ile yerleştirilirler. Trump’ın örnek aldığı başkan, Kovboy Reagan’dır. Reagan’ın Yardımcısı kimdi? Baba Bush! Birinci Bush, 1976-1977’de CIA’i yönetmiştir!

1981’deki suikasttan yaralı kurtulan Ronald Reagan, şayet o saldırıda hayatını kaybetseydi; Baba Bush onun koltuğuna oturacaktı. Kaldı ki, iki dönemlik başkanlığı süresince, Eski Aktör Ronald Reagan’ı ziyadesiyle yönlendiren de Birinci George Bush’tu. Ardından, bir dönem de “başkanlık” yaptı. Baba Bush, başkanlığının son aylarında aynen şöyle demişti:

“Ülkemizi Yahudi-Hıristiyan birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız” (24 Ağustos 1992)

Evanjelizm hareketinin önde gelen isimleri arasında yer alan kaşarlanmış “İslam Düşmanı” Jerry Falwell (1933-2007) vaktiyle Baba Bush’un hizmetindeydi…

Evanjelizm; Siyonizm’in, Hıristiyanlık içindeki temsilciliği gibidir!

Evanjelist Hıristiyanların Yahudilere ve İsrail’e duyduğu devasa sempatinin yahut bağlılığın temelinde; “Armageddon Savaşı’nın yaşanacağına ve de Yahudiler ile Evanjelistlerin savaşı kazanarak dünya egemenliğini ele geçireceğine” dair bir “inanç” vardır!

Baba Bush’un ifade ettiği “Yahudi-Hıristiyan Birliği”ni, bir başka deyişle Haçlı-Siyonist İttifakı’nı; Küresel Baronlar, yol verdikleri Evanjelizm hareketi üzerinden formatlamışlardır!

*

İkinci Dünya Savaşı’ndan birkaç yıl sonra CIA tarafından kurulmuş olan Moon Tarikatı’nın lideri Sun Myung Moon da Baba Bush’a çok yakındı. Mister Moon’a kurdurulmuş olan bu tarikatın asıl adı “Dünya Hıristiyanlarını Birleştirmek İçin Kutsal Ruh Cemiyeti”dir. Kısa adı “Birleştirme Kilisesi”dir…

Oğul George Dabılyu Bush da, Moon tarikatına “çok yakın” durmuştur. Moon’cular, İkinci Bush’u da 2000’deki başkanlık seçimlerinde desteklemişlerdi. Amerikan Derin Devleti’nin hileleri sayesinde başkanlık koltuğuna oturan İkinci Bush’a yemin töreninden bir gün önce (19 Ocak 2001) özel bir yemek veren de Mister Moon’du!

ABD-NATO, “Komünizmle Mücadele” konseptini 1950’li yılların ortalarından itibaren inşa etti. Moon Tarikatı, burada da derin bir işlev gördü. Moon’cuların Türkiye’deki temsilcisi Kasım Gülek’in, Fetullah’ı masonluğa kaydettiren ve CIA ile buluşturan “baron” olduğunu, artık herkes öğrendi!

Türkiye’deki görevine 1959’da başlayan CIA ajanı Paul Henze’nin Ankara’daki çok yakın dostu Kasım Gülek’ti. Henze Ankara’da 1960 ve 1980 darbelerinin öncesinde iki kez görev yaptı. 1982’den itibaren “CIA ustalarının şirketi” denilen Rand Corporation’da çalıştı. “Komünizm’le Mücadele’nin İdeolojik Dinozoru” olarak bilinir!

*

Ahmet Seyrek’in “Evanjelizm” adlı kitabında şu satırlar yazılıdır: “ABD’de Evanjelistlerin ülke çapında düzenledikleri seminerlerde, komünizmden sonra yeni tehdidin İslam dini olduğu iddiası ve İslam düşmanlığı fikri işleniyor…

Söz konusu seminerlerde, Haçlı Savaşları savunuluyor; Filistin ve Irak’ın işgali ile Yahudi ve Hıristiyanlar için kutsal topraklara dönüşün başladığı belirtiliyor.” (Sayfa: 19, Siyah Beyaz Yayıncılık)

«

1990’da Doğu Bloku’nun/Sovyetler Birliği’nin çöküşüyle birlikte ABD/NATO’nun İslam’ı “düşman” konseptinde birinci sıraya yerleştirdiğini –tam da burada- hatırlıyoruz! Aynı yıl, CIA’in bir kuruluşu olan Rand Corporation’ın “Türkiye’deki İslamcı Akımlar” raporu yayınlandı! Rand’in raporu, ABD’nin “Ilımlı İslam!” projesini anons ediyordu.

Böylelikle, Türkiye’deki Baronsal Gladyo’nun Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ) yüklediği derin misyon 1990’lı yılların başından itibaren hızlandırıldı.

1966’da “dini cemaat” görünümlü Gladyo örgütü olarak inşa edilen FETÖ; kuruluşunun ellinci yılında askeri darbeye kalkıştı: NATO/ABD, FETÖ’sünün eliyle Bağımsız Müslüman Türkiye’yi işgal etmek istedi…

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde, Evanjelist bir CIA ajanı olan “papaz” maskeli Andrew Brunson da işin içindeydi!

*

Yazımıza ABD’deki “başkan yardımcıları” ile başlamıştık; yine onlarla bitirelim!

Casusluk sanığı John Dündar’a “Büyük Kahraman” diyen Joe Biden vardı, hani…

Haydut ABD’nin önceki başkanı Obama’nın yardımcılığını yapan Joe Biden -bu görevinin son günlerinde- New York’ta “Dünya Yahudi Kongresi”nin toplantısında yaptığı konuşmada “Ben bir Siyonist’im! Siyonist olmak için Yahudi olmak şart değil” demişti!

İslam düşmanlığında Donald Trump’la yarışan Başkan Yardımcısı Mike Pence ise sıkı bir Evanjelist olarak biliniyor…

“Pence çocukluğunu Katolik olarak geçirmiş, gençliğinde Demokrat Parti üyesi olmuş, üniversite yıllarında katıldığı Kentucky’deki bir Hıristiyan müzik festivalinde Evanjelist olmuştur!” Sonrasında Cumhuriyetçi Parti’ye girip “koyu bir Evanjelist olarak” bugünlere gelmiştir…

Yani? Sam Amca’sının, ta üniversite yıllarından itibaren “devşirdiği” özel bir elemandır! Derin ABD’nin Evanjelistidir:

Başkan Yardımcılığı mı; öyle Trump Piyangosu’ndan falan çıkmış değildir!

#ABD
6 yıl önce
Bakınız, nereden koşuyorlar?
Bir Engin Baytar Vardı!
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…