|
Bana “arkadaşını” söyle; sana “kim olduğunu” söyleyeyim!

Şu sözler, Sam Amca’sının dublajcısı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait: “Bizim için YPG terör örgütü değildir. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur.” (21 Ekim 2014)

Haydut ABD’nin Kuzey Suriye’de “PKK devleti kurmak için” sahaya sürdüğü, yönlendirdiği, yönettiği YPG/PKK için; CHP’nin genel başkanı aynen böyle demişti.

*


Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır-Sur’da “hendek kazıp, barikat kuran” PKK’lı teröristlere “Arkadaşlar” diye hitap ediyordu! (2 Aralık 2015)

Şehit cenazesinde kendisini protesto eden vatandaşları “Terörist!” ilan eden ise CHP’nin genel başkanıydı!

*

Kılıçdaroğlu’nun “Arkadaşlar” diye tanımladığı PKK’lı teröristlerin Afrin’de bozguna uğraması, CHP yönetimini çok rahatsız ediyor.

TSK’nın “Zeytin Dalı” operasyonunun başarıyla devam etmesini “doğrudan eleştiremeyen” Kemal Kılıçdaroğlu ve de elamanları; “Özgür Suriye Ordusu” üzerinden saldırıyorlar!

CHP, biteviye “ÖSO teröristtir! Türkiye de teröristlerle birlikte hareket ediyor!” iftirasını seslendiriyor…

Mesela, şu sözler Eren Erdem denilen CHP’li vekile ait:

“Asıl vatan hainliği TSK’yı ÖSO gibi bir terör örgütüyle operasyona yollamaktır. ÖSO kimdir, ya? Kimdir bu çapulcu sürüsü, kimdir bu it sürüsü?”

Bunları söyleyen Mister Erdem’in -aynen FETÖ’nün CIA elemanı kaçakları gibi- Afrin harekâtından dolayı bunalımda olduğuna kuşku yoktur…

Dört yıl kadar önce; bir Paralel Yapı projesi olan ‘Karşı’ gazetesinin genel yayın yönetmeniydi, bu Eren Erdem!

FETÖ’nün “yolladığı” haberlerle manşet atıyorlardı…

“Uzaktan Kumandalı” bu Paralel “Karşı” gümledikten sonra; sahibi Turan Ababey “Paralel Yapı tarafından nasıl kullanıldıklarını” tüm ayrıntılarıyla ekranlarda anlatmıştı!

“Onlardan gelen haberleri yayınlıyorduk! TIR’larla ilgili görüntüler de ilk bize gelmişti…” diyordu, örneğin…

Ababey, “Karşı” yayınlanmaya başladıktan on iki gün sonra; “ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nden gelen yetkililerin kendisine işbirliği teklif ettiklerini” de deşifre etmişti!

*

CHP’nin başına “kasetle gelen” Kılıçdaroğlu, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nden sufle alarak siyaset yapan bir genel başkandır.

FETÖ’nün TIR’larla ilgili malum operasyonu sonrasında sürekli olarak Ankara’ya “IŞİD” iftirası atanlardan birisi de bu Kemal Kılıçdaroğlu’dur…

IŞİD’in, vaktiyle ABD/CIA tarafından kurulduğu; halen daha işbu terör örgütünün de Washington’un komutasında olduğu “sayısız kere” kanıtlandığı halde, Kılıçdaroğlu ABD’ye tek laf etti mi? Hayır!

ABD’nin, IŞİD’i Kuzey Suriye’de “PKK devleti” kurma planı çerçevesinde “doldur, boşalt” taktiğiyle oynattığı; derin görevi bitince de IŞİD’i tahliye edip “YPG/PKK’ya ışınladığı” son dönemde ayan beyan tescillendiği halde, CHP’nin genel başkanı bu gerçeğe gözlerini fal taşı gibi kapatıyor!

Özgür Suriye Ordusu’nun Özel Operasyonlar Komutanı Cemil Karmo, “ABD’nin yirmi beş DEAŞ teröristini Münbiç’te YPG/PKK’ya yardım için konuşlandırdığını” açıkladı:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sezgin Tanrıkulu çizgisindeki CHP’si, ABD’yi yine tek kelime eleştiremiyor…

Dahası, bu derin ilişkiyi deşifre ettiği için ÖSO’ya ateş püskürüyorlardır!

*

Kemal Bey’in CHP’de konuşlandırdığı HDPKK’lı Sezgin Tanrıkulu, “Gölge CIA” diye tanımlanan Stratfor’un TR-705 plakalı mutemet elemanıdır…

-Cezaevindeki Mister Demirtaş’ı iki kez ziyaret etmişti!

Sam Amca’sının Demirtaş’ını ziyaret edenler arasında; ÖSO’ya “Terör örgütü!” ve “İt sürüsü!” diyen şu Eren Erdem de vardı…

Twitter’da “Şayet, İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse; Türkiye’ye karşı İran’ın safında yer alırım!” diye yazmış olan Paralel Erdem’den bahsediyoruz!

#Kemal Kılıçdaroğlu
#Afrin
#PKK
#ÖSO
6 yıl önce
Bana “arkadaşını” söyle; sana “kim olduğunu” söyleyeyim!
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak