|
Mal meydanda…

Avrupa Birliği üyesi Çekya’nın “serbest bıraktığı” PYD-PKK terör örgütünün eski eş başkanı Salih Müslim, soluğu Almanya’nın başkenti Berlin’de aldı: Terörist başı, Berlin’deki Brandenburg Kapısı’nın önündeki PKK mitingine katıldı; orada bir de konuşma yaptı.

Bir defa daha tescillendi ki; şu AB dedikleri aslında “Avrupa Terör Birliği”dir. FETÖ’nün yanı sıra PKK’nın da hamisidir…



Türkiye, Salih Müslim için Almanya’dan geçici tutuklama ve iade talebinde bulundu.

Bakalım, uzun yıllardır PKK’ya kol kanat geren Alman devleti Salih Müslim’i Türkiye’ye iade edecek mi?

FETÖ’nün kaçak savcılarını ve darbeci subaylarını pamuklara saran, iade etmeyen Merkel’in Almanya’sından bahsediyoruz!

Başbakan Yıldırım’ın Almanya ziyaretinin ardından medyada atılan “Almanya ile yeni dönem” başlıklarının üzerinden sadece üç hafta geçti:

Gerçekten “yeni dönem” mi yoksa değişen hiçbir şey yok mu; hep birlikte göreceğiz!

«

Başbakan’ın Almanya ziyaretinden kısa bir süre öncesinde…

15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında bir tümgenerali rehin almış olan -firari durumdaki- bir FETÖ’cü Albay ile onun yardımcısı FETÖ’cü bir Yarbay’a; Almanya’nın “geçici korunma” statüsü verdiği haberi medyada yer almıştı! (4 Şubat 2018)

“Yıldırım’ın Merkel’e Almanya’daki FETÖ’cülerin listesini verdiğine” dair bir haber de ziyaretin hemen ardından manşetlere çıkmıştı. (19 Şubat 2018)

Peki, bu mevzuda bir gelişme var mı? Yok!

Takipteyiz: Bundan sonra olup olmayacağını da göreceğiz!

Alman Devleti, kaçak FETÖ’cüleri de PKK’lı teröristleri de itina ile koruyup kollamaya devam ediyor.

*

Çoktan unuttuk…

PKK’lı teröristleri eğitmek için Kandil’e gönderilen yedi BND (Alman Dış İstihbarat Teşkilatı) ajanından birisi olan Karlsruhe’li Kevin Joachim, -TSK’nın 2015 yılının ikinci yarısında PKK terör örgütünün kamplarına yönelik etkili hava harekâtı sırasında öldürülenler arasındaydı.

Almanya’nın PKK terör örgütünün nesi olduğuna dair çarpıcı bir örnektir.

Geçtiğimiz hafta sonunda Berlin’deki PKK mitingine katılıp konuşma yapan Salih Müslim denilen terörist başı için; Almanya Devleti zerre harekete geçecek mi, onu Türkiye’ye iade edecek mi hep birlikte bekleyip göreceğiz!

Türkiye, geçen Cuma Alman yetkililere bir mahkeme kararı iletti.

Buna göre…

Salih Müslim, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da Kızılay Güvenpark’taki otobüs duraklarında bomba yüklü araçla düzenlenen ve otuz altı kişinin hayatını kaybettiği üç yüz kırk dokuz kişinin de yaralandığı terör saldırısının sanıkları arasındadır.

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi ise Salih Müslim hakkında, Ankara Merasim Sokak’ta 17 Şubat 2016’da yirmi dokuz kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısıyla ilgili olarak -26 Şubat’ta görülen davada- yeni bir “kırmızı bülten” talepnamesi düzenlenmesine karar vermişti.

*

Ekim 2015 tarihinden itibaren (ekseriyeti 2016’nın ilk yarısında) Ankara’da ve İstanbul’da düzenlenen canlı bomba saldırılarında; PKK terör örgütü farklı kamuflajlar yahut etiketler altında katliam yaparken…

“2016’daki darbeye (15 Temmuz) zemin hazırlamak amacıyla” gerçekleştirilmiş olan işte bu terör saldırılarının organizasyonunda, FETÖ tümüyle işin içindeydi!

ABD-NATO, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde FETÖ’sünün eliyle Bağımsız Müslüman Türkiye’yi İŞGAL etmek istedi: Darbe kalkışmasının berhava olmasıyla Batılı Şer Cephesi ve onun içerideki bilumum piyonları büyük bir yenilgi artı “hayal kırıklığı” yaşadılar.

*

Almanya, İkinci Dünya Savaşı’ndan bu tarafa Amerikan Devleti’nin güdümündedir, vesayetindedir…

Vaktiyle BND’yi kurmuş olan da CIA’dir…

Türkiye’nin Afrin’de operasyon yaptığı PYD-YPG-PKK’lı teröristlerin alayı; NATO’nun, ABD’nin, Almanya’nın piyonu olarak sahadadır!

*

Dünkü Akit gazetesinin sürmanşetinde “Afrin’deki çok katlı tünellerin NATO YAPIMI olduğuna” dikkat çekilmişti…

Mevzubahis haberde “Stratejik bir tepenin yeryüzüne yakın derinliklerinde Almanya’dan gelen mühendislerce, daha derinlerde ise Amerikalı mühendislerce farklı tünel sistemlerinin inşa ettirildiğinden” söz ediliyordu!

#FETÖ
#Avrupa
#PKK
#Terör
6 yıl önce
Mal meydanda…
Kara dinlilerle milletin savaşı
Trump’ın büyük derdi!
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm