|
Talimatı, Pentagon’un “generali!” terörist vermiş…

Pentagon’un “General Mazlum!” diye anons ettiği YPG/PKK’lı teröristin, 2005 ile 2012 seneleri arasında Türkiye’deki beş kanlı saldırının talimatını verdiği ortaya çıktı.

BİR: 16 Temmuz 2005’te Kuşadası’nda bir minibüse yerleştirilen bombanın patlatılması sonucunda ikisi turist altı kişi hayatını kaybetmişti.



İKİ: 29 Ağustos 2006’da, Antalya’da uzaktan kumandalı bir bombanın patlatılması neticesinde dört kişi ölmüş, seksen yedi kişi yaralanmıştı.

ÜÇ: 27 Temmuz 2008’de, İstanbul Güngören’deki terörist saldırıda beşi çocuk on yedi kişi hayatını kaybetmiş, yüz elli dört kişi yaralanmıştı.

DÖRT: 20 Eylül 2011 tarihinde, Ankara’nın göbeğinde Kızılay’a açılan Kumrular Caddesi’ndeki bombalı saldırıda beş kişi ölmüş, otuz dört kişi yaralanmıştı.

BEŞ: 20 Ağustos 2012 tarihinde Gaziantep’teki bombalı saldırıda ise dokuz kişi hayatını kaybederken altmış altı kişi de yaralanmıştı.

*

İşte bütün bu kanlı saldırıların fitilini ateşleyen PKK’lı teröriste, Haydut Amerikan Devleti “generallik!” vermiş…

Bunu da “ihtimamla” ilan ediyor!

Pentagon Sözcüsü Manning, “General Mazlum!” diyerek sırtını sıvazladığı bu PKK’lı teröristi bundan sonra da himaye etmeyi sürdüreceklerini özellikle vurguluyor.

Demek ki; aslında nedir?

PKK’lı teröristlerin alayı, aynı zamanda Faşist Amerikan Devleti’nin askeridir.

ABD’nin kaşarlanmış bir terör devleti olduğu gerçeği, bir defa daha tescillenmiştir.

FETÖ’nün derin patronu ABD; işte budur…

HDPKK’nın, CHP’nin, Doğan Medyası’nın, Cumhuriyet gazetesinin vesaire “baş tacı yaptığı; emrine amade olduğu” ABD mi; tam olarak budur…

İçeride, farklı etiketlerle yahut maskelerle “Görevimiz Tehlike!” misyonu çerçevesinde “etki ajanlığı” yapan (medya mensubundan akademisyenine kadar) ne kadar iliştirilmiş eleman varsa; işte bunların ABD’si, Terörün Mühendisi’dir!

ABD, Bağımsız Müslüman Türkiye’nin azılı düşmanıdır.

Şu akla ziyan “dostumuz; müttefikimiz; model ortağımız” laflarından, zırvalarından artık gına gelmiş durumdadır!

ABD ile Türkiye arasında dün Washington’da başlayan “Ortak Mekanizma” görüşmelerinden de; Ankara’nın beklentileri doğrultusunda hiçbir müspet netice çıkmaz…

Komutasındaki PKK’lı teröristleri; Afrin’de Mehmetçiğe karşı bozguna uğrayan Haydut Amerikan Devleti, Ankara’yı “oyalamak ve zaman kazanmak” istiyor. Hepsi budur…

-ABD’ye asla güvenilmez!

“Ortak Mekanizma” buluşmalarında; öncelikle ele alınacağı dile getirilen Münbiç konusunda -Washington’ın “vermesi muhtemel sözlerin” de hiçbir hükmü ve kıymeti yoktur…

Bundan önce Ankara’ya verdikleri hangi sözleri tuttular?

El Cevap: Hiçbirini!

*

Şimdi, başa dönelim…

ABD’nin “General!” diye andığı şu YPG-PKK’lı teröristin, 2005-2012 yılları arasında talimatını verdiği Türkiye’deki beş saldırıdan dördüncüsü olan Kumrular Caddesi’ndeki terör saldırısını hatırlayalım…

Yedi yıl önce, PKK’nın şehir yapılanması olan TAK’ın düzenlediği bu saldırıda bombalı bir araç patlatılmış, beş vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

*

2010 yılı Ekim’inden itibaren Paralel STV’de “Derin Bakış” programının daimi konuğu olan “asparagas sever” bir “gazeteci-yazar” vardı:

İsrail’in Sözcü’sü olarak bilinen malum gazetenin yazarı, 21 Eylül 2011 tarihli yazısına “Saldırıda Gizlenen Gerçek: Eski İstihbarat Başkanı’nın Kızı da Yaralı” başlığını atmıştı!

Ayrıca…

Söz konusu yazısında; “Patlamanın asıl hedefinde eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek’in olduğunu” iddia etmişti!

Oysa, Paralel Yapı mensubu Akyürek, işbu terör saldırısı sırasında Almanya’daydı!

Zaten…

Kısa bir süre zarfında, yazıdaki tüm iddialar fos çıkmıştı!

Bombalı aracın patlatıldığı yerin Akyürek’in lojmanının da bulunduğu Saracoğlu Mahallesi’ne “görece yakın” bölgede olması nedeniyle böyle bir bağ kurmuş olan Sözcü yazarının “hayal gücü” sınır tanımıyordu!

*

“Saldırıda asıl hedef Akyürek’miş!” yalanı ile bazı derin gerçeklerin üzerinin örtülmüş olduğu ise, sonraki yıllarda anlaşılacaktı…

PKK’nın Ankara’nın göbeğinde giriştiği terör saldırısının failinin kaçmasına yardım eden Paralel Yapı’nın polisleriydi!

Kumrular’daki bombalı saldırının “organizasyonunda” arka planda Sam Amcası’nın FETÖ’sü vardı…

-PKK ile işbirliği yapmışlardı!

Ezcümle: FETÖ+PKK ortaklığı, sanıldığından daha önceki yıllara dayanıyor!

#ABD
#PKK
#Terör
6 yıl önce
Talimatı, Pentagon’un “generali!” terörist vermiş…
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi