|
“Ustalar ve Çırakları” yahut Gladyo’nun Bağları!

Ekrem Müdafa ­–pardon– İmamoğlu, Hüsamettin Cindoruk’u Beyoğlu’ndaki ofisinde ziyaret etti. Sözcü gazetesi, buluşmayı dün manşetine çekti: Cindoruk, oyunu CHP’li İmamoğlu’na vereceğini söylemiş ve “16 milyonluk İstanbul size emanet, gereğini yapın” demiş!



*

Medyamızın Lee Van Cleef’i&Sözcü yazarı Emin Çölaşan’ın halasının oğludur, Cindoruk: Komprador Burjuvazi’nin uzun yıllar boyunca siyasette “sağcı” maskesiyle istihdam ettiği mutemet bir elemanıdır.

Peki, bu Cindoruk Komprador Burjuvazi’nin yine uzun senelerdir “hızlı solcu yahut devrimci” maskesi ile sahne aldırdığı Yalçın Küçük’ün nesi oluyor?

Cevabı, Mister Küçük’ün satırlarından okuyalım:

“Henüz üniversitede değildim. Çok meraklıydım. Bir gazetede okudum: Bir genç ‘Demokrat olmayan Demokrat Parti’den istifa ediyorum’ demişti…

Üniversiteye girdim, buldum…

O genç avukat, Hüsamettin Cindoruk’tu. Kardeşi Şadi ile çok yakındık. Ailesi Hüsam derdi. Ben de bir süre Hüsam Cindoruk’a çırak oldum. (…)

Abant’ta aynı yerdeyiz. Bazen karşılaşırız…

Eşinin yanında, ona ‘Ustam’ olduğunu söylerim. Nasıl utangaçtır: ‘Söyleme’ der, utanır…

Çok hoş, Süleyman Demirel duymuş, bana haber gönderdi: ‘Asıl Ustan Hüsam değil benim’ dedi! Çok seviniyorum, ustalarım çoktur…

Ustam Hüsam, 1993’te Cumhurbaşkanlığı’nı Demirel’e hediye etmişti!” (Aydınlık, 3 Mayıs 2013)

HÜSAM, ASLINDA KİMİN AVUKATIDIR?

Yalçın Küçük, 27 Mayıs Darbesi öncesindeki günlerde sokağa dökülen gençlerin önde gelenleri arasındaydı: O dönemi halen daha gururla anlatan bir darbe fanatiğidir! “Türkiye’yi 27 Mayıs darbesine götüren genç ekipteniz. Hep heyecan duyuyorum! Gençlik örgütleri okullarımızdır. Oradan çıkıyoruz!” diye yazmıştır.

Hüsamettin Cindoruk ise siyaset yaptığı yıllarda mütemadiyen “Adnan Menderes’in Avukatı!” diye tanıtıldı: Oysa bu lakırdı, asılsızdır!

Rahmetli Aydın Menderes, bu mevzuda şunları söylemişti:

“Hiçbir zaman Rahmetli Babam’ın avukatlığını yapmadı. Zaman içerisinde Adnan Menderes’in avukatı diye tanıtıldığı durumlarda sessiz kalmış; bunu tekzip etmemiş, pişkince bir memnuniyet içinde gözükmüştür!” (27 Şubat 2009, Yeni Şafak)

KİMLERİN “AKIL HOCASI?”

Locaefendi’nin on dokuz sene boyunca avukatı olan Orhan Erdemli, “Cindoruk’un Paralel Yapı’nın akıl hocalığını yaptığını” itiraf etmişti! (6.12.2017)

Tam da burada; Hüsamettin Bey’in CHP’nin Başı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da “akıl hocası” olduğunu hatırlıyoruz!

Paralel Avukat Erdemli’nin itirafları; FETÖ’nün çekirdek kadrosunda Mustafa Özcan’dan sonra gelen Paralel Yönetici Ahmet Kara’nın, “Derin Hüsam” ile “çok yakın olduğunu” da ortaya çıkarmıştı!

Öyle ki; Ahmet Kara, Avukat Orhan Erdemli’ye bile “Cindoruk’un ofisinde randevu veriyormuş!”

Cindoruk’un, “CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu da kabul ettiği” şu ofisi neredeydi? El Cevap: İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’nda! Çok ama çok uzun seneler evvel; bu Mısır Apartmanı, MOSSAD’ın kuruluşuna ev sahipliği yapmıştır!

AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARMIŞTI

Arka planında ABD’nin yer aldığı 27 Mayıs 1960 Darbesi’nin öncesindeki sokak hareketlerinde, Yalçın Küçük ile birlikte en öndeki gençlerden biri de John Kıraç’tı! Şahıs, Vehbi Koch’un damadı İnan Kıraç’ın ağabeyidir! John Bey, TÜSİAD’ın kurucularındandır.

Komprador Burjuvazi’nin “devrimci” maskesiyle sahne aldırdığı mutemet elemanı Yalçın Küçük, “pek sevdiği” şu oda tv’sine aynen şöyle demişti:

“TÜSİAD, bu rejimin değişmesini istiyor. Laik ve demokratik bir Türkiye istiyorlar. Şu anda en büyük muhalefet, Türkiye büyük sermayesinin örgütü olan TÜSİAD’tır!” (4 Mayıs 2018)

İMAMOĞLU’NUN ADINI FISILDAYANLAR

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz Ocak ayında Ally (Müttefik) Koch’la buluşmuştu: Ziyaretinde Atatürk takvimi ve Nutuk da hediye etmişti…

İmamoğlu’nun, Koch Hanedanı ile epeydir yakın ilişkileri vardır! Baba Koch ile de bir araya gelmişti. “Kılıçdaroğlu’na, onun ismini fısıldayan Mister Simit olabilir mi?” diye sorduğumuzu hatırlıyorsunuzdur!

*

FETÖ’nün organizasyonuyla 3 Temmuz 2011’de patlayan Şike Kumpası’na destek veren konuşmaları, o dönemde müdavimi olduğu Paralel Samanyolu’nda yapmıştı!

Mister İmamoğlu, 2014’teki Beylikdüzü seçimini kazanırken Paralel Yapı’nın desteğini almıştır…

FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaaslan, 29 Ağustos 2014 tarihinde twitter’da şöyle yazmıştı:

“Sayın Ekrem İmamoğlu ile bütçe, performans, iç kontrol konulu toplantıları Beylikdüzü’nde Cuma akşamları sürdürüyoruz.”

FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaaslan, geçtiğimiz Ocak ayında “Ankara’da gizlendiği eve düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı; sonra da tutuklandı!”

“KONTROLLÜ” KEMAL, DİYOR Kİ…

Derin Hüsam’ın akıl hocalığını yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün ekranda “31 Mart’taki seçim, demokrasiden yana olanlarla olmayanların arasında geçecek bir seçimdir” diye konuştu!

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsünün berhava olmasından dolayı hayal kırıklığına uğrayan ve de 15 Temmuz’a “Kontrollü Darbe!” diyen “Benim Adım Kemal”den bahsediyoruz!

#Hüsamettin Cindoruk
#Ekrem İmamoğlu
#Lee Van Cleef
#Emin Çölaşan
#FETÖ
5 yıl önce
“Ustalar ve Çırakları” yahut Gladyo’nun Bağları!
Koalisyon kuruluyor mu?
Orta gelirli konut kampanyasından yararlanabilir mi?
İki anayasa toplantısı ve "kötümserlik"
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek