|
Kadınlara 27 çeşit yağ

1989 yılında Arı ürünleri ile işe başlayan Aksu Vital A.Ş, her yıl ürün sayısını katlayarak büyüyor.

Dünyadaki gidişata uygun olarak doğal ürünlere yönelen şirket Türkiye''de de önemli bir boşluğu doldurdu.

Şirketin 2008 yılında kullanıcılarına iki yeni ürünü var:

27 çeşit aromatik bitki yağı ile İngiltere''den ithal edilen püskürtmeli doğal ürün.

Aromatik sıvılardan oluşan sprey, tedaviye yönelik olmaktan ziyade çözüme yönelik bir ürün.

İçinde sıvı kaybını sağlayarak geniz etini incelten özel bir madde var.

Bu madde boğazı rahatlatarak uyuyan kişinin horlamasını önlüyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, esprili biçimde bu üründe hedef kitlenin bayanlar olduğunu, çünkü erkeklerin horlamayı kabul etmediklerini söylüyor.

Firmanın ikinci ürünü ise 27 çeşit aromatik bitki yağlarından oluşan ürünler.

Yunus Aksu''nun verdiği bilgiye göre, özel şişelerinde müşteriye sunulacak olan ürünlerin her birinin farklı özelliği var.

Bütün dünyada sentetik olandan doğal olana doğru hızlı bir dönüş yaşandığına dikkat çeken Yunus Aksu, aromatik bitki yağlarından oluşan ürünlerle Türkiye''de bu konuda öncü olacaklarını söyledi.

Bitki yağları ile güzelleşme, bronzlaşma, cilt ve saç bakımı gibi alanlarda doğal ürünlere dönüş için geç bile kalındığını belirten Aksu, sentetik ürünlerin zararlarının yeni yeni ortaya çıktığını söyledi.

Aksu, şimdilik 27 çeşit olarak çıkardıkları bitki yağlarını bu yıl sonunda 40''a çıkaracaklarını söyledi.

Hedef kitlesi ise aktarlar ve eczahaneler.

Şirket ürünlerini, yarın (cumartesi) akşam Topkapı Eresin Otel''de tanıtacak.

* * *

Miladi yılbaşından 10 gün sonra sessiz sedasız (10 Ocak 2008) itibarıyla Hicri yıla da girmiş olduk. Yazıyı Yahya Bin Muaz''ın müslümanlara yönelik şu uyarıları ile noktalayalım: Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri''nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra''nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun''un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe''nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. Allah için söyleyin bana, Muhammedi''den olanlar nerede?

Hayırlı seneler ve hayırlı cumalar.

Molada tenis, akşam 5''te kek

Mağazalarla birlikte toplam 750 personeli bulunan Tekbir Giyim''in Bağcılar''daki yeni tesislerinde 380 kişi çalışıyor. Binanın 6. katında tenis masaları bulunuyor ve isteyen personel molalarda tenis oynayabiliyor. Çalışanlara saat 10:00''da sabah çorbası, saat 16:00''da da börek, poğaça ve kek gibi ikramlar yapılıyor. Kekleri tatma işi de firmanın sahibi Mustafa Karaduman''a ait.

Afetzedeye yemek TÜRES''ten

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Türk Kızılayı''nın yönlendirmesiyle afet bölgesinde yemek organizasyonunu üstlendi.

İTO''nun hizmetleri derinden

Eminönü Belediyesi ile işbirliği yapan İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Mahmutpaşa yokuşu ve etrafındaki cadde, sokak, yol ve tretuvarların yapımını üstlendi.

MÜSİAD''dan yerli Bill Gates''lere destek

MÜSİAD, hicri yılbaşında, önemli bir projeye daha imza attı. Düzenlediği ''Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması'' ile genç yetenekler toplam 50 bin YTL ile ödüllendirildi. Törende konuşan MÜSİAD Başkanı Dr. Ömer Bolat, AR-GE teşviği için 50 kişilik istihdam şartında rakamın aşağı çekilmesi gerektiğini ifade ederek, “Bu durumda 83 firma var. Onlar da birçok fondan yararlanıyor. Bizim içimizden de Bill Gates gibi insanların çıkması için bu teşvikleri küçük işletmelere de vermemiz lazım” dedi.

16 yıl önce
Kadınlara 27 çeşit yağ
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak