|
Darbeden ve cuntacı paşalardan korkan bir Genel Başkan Karamollaoğlu?

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bana göre kendini aşan skandal sözlerle milyonları şoke etti. Necmettin Erbakan liderliğindeki Refah-Yol iktidarını deviren cuntacı generallerin müebbet hapse mahkum olup cezaevlerine kapatılmalarını içine sindiremediğini açıklayan Karamollaoğlu “bu durum bizi rencide etti” diyor. Siz kimsiniz? Arkanızda sizi azmettirenler mi var? Bu darbeci cunta muhipleri kimler? Açıklayın. Önce Fikri Sağlar arkasından Nagehan Alçı şimdi de Karamollaoğlu. Sırada kimler var? Karamollaoğlu’na sert tepki gösteren Milli Görüş camiasının önemli isimleri ve 28 Şubat mağduru eğitimciler, bu sözlerin Türkiye’yi kalkındırma hamleleri darbeciler tarafından engellenen ve 4 kez partisi kapatılan Necmettin Erbakan Hoca’nın kemiklerini sızlattığını, yüzbinlerce başörtüsü mağduru ve 28 Şubat mazlumunun yüreğini yaktığını söyledi. Bu açıklamalar kesinlikle Milli Görüş’ü temsil etmiyor. Erbakan Hoca’mızı 9 saatlik MGK toplantısında ter ter terleten bir saygısızlığa imza atan darbecileri affetmek kimsenin hakkı ve haddi değildir. Senin darbeci ve cuntacı paşalardan korkun nedir Karamollaoğlu?

TİMAV GENEL BAŞKANI ECEVİT ÖKSÜZ:
ERBAKAN’IN TABİRİYLE ‘HADİ ORDAN’ DİYORUM

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Ecevit Öksüz, “28 Şubat inançlı kesimlere yapıldığı gibi aynı süreçte toplumun her kesiminin de temel hak ve özgürlükleri gasp edilmiştir. 28 Şubat; imam hatiplere, başörtüsüne, Kur’an Kursları’na karşı yapılmıştır. Bu zulmün öznelerinin Türk yargısı önünde hesap vermesini çarpıtmak, hukuk nezdinde cezalarını ödemesini zulüm olarak nitelendirmek asla doğru değil. 28 Şubat’ı normalleştirmek anormal dönemleri özlemek demektir” ifadelerini kullandı.

28 Şubat’ta Müslümanların parya muamelesi gördüğünü kaydeden Öksüz şu tepkiyi gösterdi: “28 Şubat’ın kime karşı niçin yapıldığı tartışılmayacak kadar açık ve nettir. 28 Şubat’ın faillerinin hukuk nezdinde cezalandırması da insanlık adına önemli bir adımdır. 28 Şubat’ı masum gösterme gayretlerinin tamamı 28 Şubat’ı yapan zihniyetle eş değer bir bakışın göstergesi olabilir. Müslümanlara her türlü zulmü reva gösterenler, hukuk nezdinde cezalarını çekmeyecekler öyle mi? Erbakan hocanın tabiriyle ‘Hadi oradan’ diyorum.”

28 ŞUBAT’IN PAŞALARIYLA ‘HELALLEŞELİM AFFEDELİM’

28 Şubat’ın paşalarıyla ‘helalleşelim affedelim’ diyerek darbe suçunu ve darbecileri överek vesayetçi mekanizmalara yeşil ışık yakan SP lideri Karamollaoğlu ve bu cuntacılar için af isteyen diğer kişi ve çevrelerin unuttukları çok önemli bir konu var. 28 Şubat Cuntası’nın üst düzey askerleri, avukatları veya yakınları milyonlarca insanı yasadışı fişlemelerinden, Türkiye’yi 384 milyar dolar zarara uğratıp ekonomik olarak dize çöktürmelerinden, milletin milli ve manevi değerlerini irticai tehdit olarak değerlendirip MGSB ve MASK’ta PKK terörünü alt sıralara indirip irtica tehdidini ilk sıralara yükseltmelerinden vs. dolayı milletten özür dilediler mi? Tabii ki hayır. Bırakın özür dilemeyi af istediklerini kendi ağızlarından duyduk mu? Hayır.

Cuntacı askerlerin avukatı Celal Ülgen bakın ne diyor.

“Af, işlenmiş suça karşı işleme konur, işlenmemiş bir suçun affı olmaz. Benim tanıdığım komutanlar kesinlikle bu affı istemezler”.

ERDOĞAN’IN “EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞI” SÖZLERİNE KARAMOLLAOĞLU; “ALGI YÖNETİMİ” DEDİ

Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası söylediği “Bu ekonomik kurtuluş savaşından da milletimizi zaferle çıkaracağız” sözlerine de Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu yorumu yaptı. Karamollaoğlu,“Zam değil; ‘güncelleme’, yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’, ekonomik kriz değil; ‘ekonomik kurtuluş savaşı’ diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor. Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa algı yönetimidir!” ifadelerini kullandı.

#SP
#Temel Karamollaoğlu
#Necmettin Erbakan
2 yıl önce
Darbeden ve cuntacı paşalardan korkan bir Genel Başkan Karamollaoğlu?
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi