|
Öyle değil, böyle!
Hatırlayalım: 19 Aralık 2016’daRusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov öldürüldükten “dakikalar sonra” suikastçının “El Nusra mensubu olduğu” yalanını fışkırtan kimdi? El Cevap:
CIA
elemanı, FETÖ’cü kaçak Emre Uslanmaz!

Bu yalan üzerinden, katilin FETÖ’cü bir polis olduğu, cinayetin arkasında da FETÖ’nün yer aldığı gerçeği hasıraltı edilmek isteniyordu…

Karlov’un öldürüldüğü akşam, CNN Türk’teki canlı yayına telefonla bağlanan Hürriyet’in “çiçeği burnunda” devşirme yazarı da “Katilin El Nusra’cı olduğunu” iddia ederken FETÖ’cü Uslanmaz’dan farksızdı.

14 Mart 2013 tarihinde, Pensilvanya’da Fetullah ile “elinde hediye kutusu, mutlu pozlar” verip fotoğraf çektiren devşirmeden bahsediyoruz!

Bu devşirme; CIA elemanı ve de kaçak FETÖ’cü Mister Dumanlı gözaltına alındığında “Tek kelime ile yanlış: Üzüldüm” diyordu! (15 Aralık 2014)

NEREDE ÜRETİLDİ?
15 Temmuz hain darbe teşebbüsünden birkaç gün sonra; Fetullah, The New York Times’ta yayınlattığı makalede
“Beni iade etmeyin”
diye yazdı!

“Batı’nın Ilımlı Müslüman seslere ihtiyacı olduğu bir dönemde, kendisinin ve de arkadaşlarının Batı’nın hizmetinde olduklarını” beyan ediyordu!

**

“Ilımlı İslam” vaktiyle
CIA
merkezinde üretilmiş bir tabirdir: Fikir babası; “Gizli Kardinal” Fetullah’ın ilk yabancı teknik direktörü olan Graham Fuller’dır.

Mister Fuller, Rand Corporation’ın daimi politik danışmanıdır.

Fetullah’ın Fuller’ı, 15 Temmuz’un arka planında yer alan isimlerin başında geliyordu. Büyükada’daki Splendid Otel’de 15 Temmuz günü gerçekleştirilen derin toplantıya katılanlardan biri olan Henry Barkey, Fuller’ın yetiştirmesidir.

Barkey mi; Alaton’ların Leyla’sı ile çok yakındır! Fetullah’ı 90’larda Yahudi lobisiyle buluşturan İzhak Alaton’un kızından söz ediyoruz!

DERİN ŞİRKET
CIA
’in kurduğu
Rand Corporation,
1990 yılının Ağustos’unda
Türkiye’de İslamcı Akımlar” raporunu yayınlamıştır.
Bu raporla,
ABD’nin “Ilımlı İslam” projesi
ilk kez anons edilmiş oluyordu!
“CIA ustalarının şirketi” olarak da bilinen Rand Corporation’ın 2007’deki bir raporu da yine
“Ilımlı Müslüman Ağlar Oluşturmak”
üzerinedir!
ASLINDA NEDİR?

Bu Rand Corporation’ın “Türkiye’nin Milliyetçi Rotası” başlıklı 276 sayfalık yeni raporu son günlerde içeride tartışma konusu oldu.

Raporun 14.Sayfasında yer alan “Orta kademe askerler tasfiyelerden rahatsız, yeni bir darbe giarişimi bile olabilir” şeklindeki ifadeler tartışmanın odağında yer aldı.

CIA’in uzantısı Rand’in bu raporu, ABD’nin yeni bir darbeden “fal tuttuğunu” bir başka deyişle Kripto FETÖ’cü (kuşkusuz NATO’cu) askerlerden “yeni bir darbe” beklediğini gösteriyor!

15 Temmuz’dan bu yana TSK’daki FETÖ’cülerin tasfiyesinden rahatsızlık duyanların, Kripto FETÖ’cü unsurlar olduğu aşikârdır!

Tam da burada…
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan muvazzaf astsubayların mahkemeye sevk yazısındaki
kritik
değerlendirmeyi
hatırlayalım!

Yazıda “TSK’daki Kripto FETÖ’cülerin örgütsel faaliyet için pusuda bekletildiğinden” bahsediliyor:

“FETÖ’nün 15 Temmuz’da TSK’daki sadece bir kısım üyesini kullandığı,
gizli kalanların ikinci bir darbe girişiminde
veya örgütsel diğer faaliyetler için hazır bekletildiği” ifadesi yer alıyor! (Eylül 2019)
USLANMAZ AJAN/DA

Ezcümle, FETÖ tehlikesinin devam ettiği ve bu ABD/NATO/Gladyo’nun lokomotif terör örgütünün tamamen temizlenmedikçe, kökü kazınmadığı sürece niyet ve planlarından asla vazgeçmeyeceği aşikârdır.

Vaziyet böyleyken…

Rand Corporation’ın Türkiye raporu ve bu raporla bağlantılı tartışmaların başlangıcında; FETÖ’nün CIA elemanı, Kaşar Hain Emre Uslanmaz’ın Youtube’taki kanalındaki
“Ergenekon Şah Çekti: Yeni Darbe mi var?”
başlığı, icra ettikleri Paralel Optik Çarpıtmaya manidar bir örnektir!

Yani, nedir?

Mister Uslanmaz, Karlov suikastının sonrasında yaptığını tekrarlamıştır!

Ertuğrul Ö. yönetimindeki Hakan’iyet gazetesinin malum devşirme yazarının (Karlov Suikastının hemen ardından yaptığı gibi) son günlerde Mister Uslanmaz ile aynı optik çarpıtmaya imza atıyor olması fevkalade dikkat çekicidir.

“Birbirine zıt görünen ama gerçekte aynı kapıya çıkan, yakın yıllarda da aynı kirli tezleri işleyen Sinek İkilisi” Rand’in malum raporunu “taammüden” yanlış yorumluyor!

“Ordu’daki Avrasyacılar, Ulusalcılar” söylemiyle
aslında
ne mi yapıyorlar?

TSK’da “hazır kıta” Fetullah’tan emir bekleyen, yani “yeni bir darbeden fal tutan” Kripto FETÖ’cüler gerçeğinin üzerini itina ile örtüyorlar!

**

Dünkü Yazımıza Ek:
Rand raporunu hazırlayan isimlerden biri olan
Stephen Larrabee,
Deniz Baykal CHP’nin başında iken ne demişti:
“-CHP üst yönetimi değişmelidir!”
#CHP
#Rusya
#CIA
#Rand Corporation
٪d سنوات قبل
Öyle değil, böyle!
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset