|
Yine Sabahattin Ali nüksetti: “Bir yanımı sardı, müfreze kolu…”

Önce iki fotoğrafı yan yana yerleştirelim: Birincisi, Ekrem Müdafa pardon İmamoğlu geçtiğimiz hafta Ally (Müttefik) Koch’u ziyaret etti. Atatürk takvimi ile Nutuk hediye etti.

İkincisi de şudur: İmamoğlu, 3 Temmuz 2011’de patlayan FETÖ’nün Şike Kumpası’na destek veren konuşmaları müdavimi olduğu Paralel Samanyolu’nda yapmıştı. (Youtube’tan izleyebilirsiniz.)



*

2011’deki kumpastan itibaren “bacasından içeri girilemeyen” Fenerbahçe Kulübü’ne 2 Haziran 2018 tarihinde “Kongre üyelerinin ezici ve taraftarın devasa desteğiyle” kapıdan girildi! Hem de tezahüratlarla…

ALBÜMDEKİ RESİMLER

Aile durumundan “muhafazakâr” olan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Koch Hanedanı ile epeydir yakın ilişkilere sahip bir siyasetçidir. “Mister Simit”e yaptığı ziyaretin fotoğrafını da albüme ekleyelim.

Dokuz yıldır “sufle ile çalışan” şu Kılıçdaroğlu’na Ekrem İmamoğlu’nun adını fısıldayan “Mister Simit” olabilir mi?!

Cumhuriyet gazetesinin 18 Ocak 2019 tarihli nüshasında Koch Holding’in “Şeref Başkanı” Mister Simit’in “hakkında bilinmeyenleri anlattığı” bir haber yer aldı.

Mister Simit’in, David Rockefeller’ı “idol” olarak gördüğünü böylelikle öğrendik!

“İdol”ü yani açıkçası “putu” kimmiş? 2017’de 101 yaşında ölen Küresel Baronlar’ın Bir Numara’sı David Rockefeller!

Mister Simit, David Rockefeller’ı “insanların hayatını kolaylaştıran; barış için çalışan birisi” diye tanımlıyor!

ARA KALIP: ASLINDA NEDİR?

Rockefeller’ın “Dünya İmparatorluğu” ve “Yeni Dünya Düzeni” replikleri çok tepki çekmiştir.

Baron Rockefeller, vaktiyle Şili’yi ziyaret ettiğinde havalimanında protesto edilmişti. Bir Şili vatandaşı Rockefeller’a “Senin yenidünya düzenini istemiyoruz. Birçok insanı öldürdünüz. Burayı hemen terk et!” diye bağırmıştı.

Batılı devletlerin yerküremizin dört bir tarafında gerçekleştirdiği katliamların arka planında Rockefeller Hanedanı vardır!

Haçlı-Siyonist İttifakı’nın en öndeki baronu David Rockefeller, Bilderberg’in de patronuydu. Bilderberg’in 1994’te Finlandiya’daki toplantısına Mister R.Simit de katılmıştır. Ekim 2009 tarihinde ise David Rockefeller, Mister Simit’e New York’taki törende “Hayırseverlik!” ödülünü vermişti.

PARALEL İMAM İLE İMAMOĞLU

Ekrem İmamoğlu ile ilk söyleşi; en başta “Koch Hanedanı” olmak üzere Komprador Burjuvazi’nin şöhretli isimlerini övmeyi, baş tacı yapmayı çok seven Cumhuriyet gazetesinde yayınlandı.

Mister İmamoğlu, 2014’teki Beylikdüzü seçimini kazanırken, Paralel Yapı’nın desteğini almıştır.

FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan, 29 Ağustos 2014 tarihinde twitter’de şöyle yazmıştı:

“Sayın Ekrem İmamoğlu ile Cuma akşamı bütçe, performans, iç kontrol konulu toplantıları Beylikdüzü’nde sürdürüyoruz”

*

19 Ocak 2019 tarihli bir haberin girişinde şunlar yazılıydı: “FETÖ’nün firari Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Ankara’da gizlendiği eve düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Karaarslan’ın üzerinden kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı. Erkan Karaarslan tutuklanarak cezaevine gönderildi…”

ZİLLET’ÇİLERİN FOTOĞRAFI

Bütün bunların üstüne, geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir başka fotoğrafı daha hatırlatıyoruz…

CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İyi (Rol Yapan) Parti’nin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve Koch’ların pek sevdiği Ekrem İmamoğlu bir aradalar!

Eh, Zillet Cephesi’nin İstanbul’daki Seçim İttifakı için buluşanların işte bu fotoğrafını; aslında devasa bir kadrajın içinde değerlendirmek gerekiyor.

Kaftancıoğlu, 2012’de HDP’nin öncülü parti için “Aslan BDP” diye yazmıştı: HDPKK sempatizanıdır.

Buğra Kavuncu ise FETÖ’den tutuklu olan Enver Altaylı’nın yeğenidir.

Şimdilerde, o da Canan Kaftancıoğlu gibi Ekrem İmamoğlu için seferber olmuş durumda…

İP’in -22 Aralık 2018’deki- Olağanüstü İstanbul Kongresi’nde İl Başkanlığı’na seçilen Mister Buğra Kavuncu’nun “İstanbul’un alınması için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız” şeklindeki sözlerinin de yer aldığı bir haberi Cumhuriyet’te okumuştuk! (1 Ocak 2019)

Buğra Kavuncu, İP’in 12 Ağustos 2018’deki Olağanüstü Kurultayı sonrasında “Genel Başkan Yardımcısı” ve “Parti Sözcüsü” olmuştu.

Buraya dikkat: Aradan kısa bir zaman geçtikten sonra (2 Ekim 2018’de) Kavuncu; Akşener tarafından İstanbul İl Başkanı olarak atandı. 22 Aralık 2018’de ise 252 delegenin oyuyla İl Başkanı seçildi…

Bu “apar topar” İstanbul’a geçişin; daha o tarihte (2 Ekim 2018) bile “İP’in CHP’nin İstanbul adayına destek için hazırlığa başladığını” gösterdiğini anlamak zor değildir.

Dahası, tablodan “İmamoğlu’nun adaylığının çok daha önceden belli olduğu” hususunu da çıkarabiliriz!

Sufle ile çalışan “Benim Adım Kemal”e Malum Karargâh’tan talimat verildiğini; bir başka söyleyişle Kılıçdaroğlu’nun kafasında en başından beri “Ekrem Müdafa’dan başka bir ismin bulunmadığı” anlaşılıyor!

#Ekrem İmamoğlu
#FETÖ
#Samanyolu
#Ally Koch
#CHP
5 yıl önce
Yine Sabahattin Ali nüksetti: “Bir yanımı sardı, müfreze kolu…”
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?