YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Ekonomi

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Koç-SA turizmle başlayacak

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın, Doğuş ve Koç Holding'e yönelik birleşme teklifi ile ilgili çalışmalar sürerken, Sabancı ile Koç Holding arasındaki ilk birleşme turizm alanında gerçekleştirilecek. Konuyu görüşmek üzere Sakıp Sabancı ile Rahmi Koç önümüzdeki günlerde bir araya gelecek.

Sakıp Sabancı'nın Doğuş ve Koç Holding'e yaptığı başta THY ihalesine birlikte girmek olmak üzere, diğer sektörlerde de birleşme teklifi ile ilgili çalışmaların hız kazandığı öğrenildi. Sabancı Holding birleşme teklifinin ardından, özellikle Koç Holding'le yapılacak şirket birleşmeleri ile ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Oluşturulan bir komisyon tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde ilk birleşme turizm sektöründe olacak. Turizm alanındaki birleşmenin ardından, şirket evlilikleri daha sonra diğer sektörlere kaydırılacak.

Resmi teklife gerek yok

Bu arada, Sabancı'nın basın aracılığı ile yaptığı birleşme teklifinin ardından Koç Holding yetkililerinin teklifin resmi bir şekilde yapılması isteği Sabancı Holding tarafından gereksiz bulundu. Sabancı Holding yetkilileri, teklifin açık olduğunu, resmi bir teklife gerek olmadığını söylediler. Teklifle ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü ve ilk olarak turizm sektöründe gerçekleşecek birleşmenin çerçevesinin hazırlandığına dikkat çeken yetkililer, Sakıp Sabancı ile Rahmi Koç'un önümüzdeki günlerde biraraya geleceklerini ifade ettiler.

İKİ DEVİN DÜNYA ŞİRKETİ OLMA ARAYIŞI

Sabancı HoldingYönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın Koç Holding ile Doğuş Holding'e yönelik olarak yaptığı birleşme teklifi ile ilgili süreç hızlandırıldı. Sabancı ile Koç Holding arasındaki ilk şirket evliliği turizm alanında gerçekleştirilecek. Sakıp Sabancı ile Rahmi Koç konuyu görüşmek üzere önümüzdeki günlerde biraraya gelecek.

 


Kağıda basmak için tıklayın.

 

 

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...