T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

TV'ler de ter döküyor

ÖSS sınavının hemen ardından Kanal 7, TRT ve haber kanalları başta olmak üzere pek çok TV, çözümlü cevapları ekrana yansıtıyor.

Yaptığı yayınlarla gençleri üniversiteye hazırlayan Kanal 7, ÖSS 2002 sınavının hemen ardından soruların çözümlü cevaplarını, Bir Dershaneleri'nden uzman bir kadronun katılımıyla "ÖSS Giriş" başlığı altında ekranlara getiriyor.
Kanal 7 / 16.30

Gülnaz Arsel'in sunduğu ÖSS Özel'de Uğur Dershanesi işbirliğiyle sorular yanıtlanıyor. Programda ayrıca "bir ilk" olarak erken verilere dayanılarak puansal analizler yapılıyor.
Cnn Türk / 16.00

Gülseren Güver'in sunduğu Doğru Tercih'te ise, sınav soruları çözülüyor ve puan hesabı yapılıyor. Programa dogrutercih@ntv.com.tr adresinden soru yöneltilebiliyor.
Ntv / 15.10

TRT 2 de ise ÖSS 2002 adlı program yayınlanıyor. Cem Kırçak'ın sunuculuğundaki programa, toplam 40 uzman öğretmen katılıyor. ÖSS 2002 TRT ve ÖZ-DE-BİR işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.
Trt 2 / 16.10

TV 8'de ise, sınav sorularını Cihat Şener ve uzman eğitmen kadrosu çözüyor. Cihat Şener sınav öncesinde ise, son kez sınava girecek öğrencilerle birlikte olacak. Program, öğrencilerden gelen talep üzerine sınav öncesinde moral vermeyi hedefliyor.
Tv 8 / 07.30-15.45


Pişkinsüt'ten parti konuşmaları

Sağda Solda Arayışlar'da Gürkan Zengin, Toplumcu Demokrat Parti Genel Başkanı Sema Pişkinsüt'ü konuk ediyor. Programda Pişkinsüt, Toplumcu Demokrat Parti'nin nasıl bir sol anlayışını temsil ettiği, kitle desteği sağlayıp sağlayamayacağı ve benzeri sorulara açıklık getiriyor.
Cnn türk / 23.05


Saklı Seçilmişler

Orijinal Adı: The Skulls Yön: Rob Cohen Oyn: Joshua Jackson, Paul Walker, Hill Harper, Leslie Bibb Yapım Yılı: 2000 Türü: Gerilim
CINE 5 / 21.00

Luke McNamara, sokaklarda geçen zorlu çocukluğuna rağmen, çok çalışarak okulun en iyi öğrencilerinden biri olmayı başarmıştır. En büyük ideali hukuk eğitimi almaktır. Ancak okul için gerekli olan parayı ödemesi mümkün değildir. Fakat bir gece tüm hayatı değişir. Okulda gizli bir topluluk olan "Skulls" gruba katılması için Luke'u seçmiştir. Grubun şartlarını kabul eden Luke, bir anda para ve şöhretin sahibi olur.


SEYRİ ŞAHANE Seyri Şahane
Kral Tv'yi kınıyorum
İstanbul'dan okuyucumuz Hasan Saygı, Kral TV'nin üç beş klibi gün boyu döndüre döndüre yayınlamasından bunalmış ve bunu dillendirmiş: "Müzik yayını yapan bir kanal olan Kral TV'nin yayın politikasını anlayamıyorum. Yılda bir gerçekleştirdiği yılın Kral TV Müzik Ödülleri'ni kendisine yakın müzik şirketlerinin şarkıcılarına-sanatçı diyemiyorum- veren Kral TV, yıl içinde yaptığı yayınlarında da bu haksızlığı sürdürüyor. Kendi kafasından belirledikleri parçaları listelerinde ilk ona seçen kanal yöneticileri, bu yetmezmiş gibi bir iki parçayı aynı gün en az 15-20 kez çalarak dinyecinin kafasını patlatıyor. Kimse kimseye 'İstemiyorsan dinlemezsin' diyemez. Ben kaliteli ve her türden parçalar dinlemek istiyorum. Kral Tv'nin bu yayın politikası izleyiciye duyduğu saygıyı gözler önüne seriyor. Lütfen herkes için biraz daha saygı."

 
Yine deprem, yine senaryolar!
Şahin Alpay'ın hazırlayıp sunduğu Entelektüel Bakış'ın bu haftaki bölümünde, yine 'olası bir İstanbul depremi' konuşuluyor. Boğaziçi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik'in konuk olacağı programda, "İstanbul'da Deprem Riskinin Dağılımı Araştırması'nın sonuçları", "En riskli bölgelerin hangileri olduğu", "İstanbul'un bina envanterinin çıkarılıp çıkarılmadığı" ve "Deprem hazırlığında giderilmesi gereken eksikliklerin neler olduğu" soruları ele alınıyor.
Cnn Türk / 13.30

'Baba'lar için özel!
Babalar Günü'nde, keyifle izlenecek bir fantastik komedi ekrana geliyor. Jack, Manhattan'da yaşayan, başarılı bir borsacıdır. Ferrari kullanan, son moda giyinen ve lüks bir dairede oturan Jack, bir gece evine dönerken, bir hırsızın yaptığı soyguna müdahale eder. Ertesi sabah uyandığında kendisini hiç bilmediği bir evde bulur.
Yanında yıllar önce, işi uğruna vazgeçtiği okul aşkı Kate vardır. Yan odada ise bir bebek ağlamaktadır ve altı yaşındaki bir kız çocuğu ona 'baba' diye seslenmektedir. Jack, Kate ile iki çocuklu mutlu bir aile olduklarını anlamakta geç kalmaz.
AİLE BABASI
Orijinal Adı: The Family Man Yönetmen: Brett Ratner Oyn: Nicholas Cage, Tea Leoni, Don Cheadle
Trt 1 / 20.30

Mutlu sona beş kala!
Anne Babamla Evlensene adlı dizide bugün, sonunda Sema ve Orhan evlenmeye karar verirler. Çocuklar ve dede çok mutludur. Ama Leman Hanım her zamanki gibi bu evliliğe mani olmaya çalışır. Bir arkadaşının kızını arayarak Orhan'a tuzak kurar. Ama Leman'ın hiç hesaba katmadığı birşey olur.
Atv / 20.15
16 Haziran 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED