T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

TEKME-TOKAT BERABERE

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 75. dakikasında Berkant, karambolde attığı golle Galatasaray'ı öne geçirdi. 90. dakikada ise Saffet ligin dibine demir atan Antalya'ya 1 puanı getiren golü attı. Tekmelerin uçuştuğu maçta sadece 4 sarı çıktı.

Deplasmanda oynadığı 10 maçta galibiyete hasret kalan Galatasaray, şanssızlığını Antalya karşısında da sürdürdü: 1-1. En yakın rakibi Beşiktaş'ın puan kaybetmesini değerlendiremeyen G.Saray, aradaki farkı açmayı başaramadı. Sergen'in kadroda yer almadığı maça kontrollü başlayan Cimbom özellikle Arif ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Antalyaspor ataklarında da genç Kerem gole geçit vermeyince ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı.

BÜYÜK AVANTAJ KAÇTI

İkinci yarıya iki değişiklikle başlayan G.Saray takım halinde Kırmızı-beyazlılar'ın yarı alanına yığılırken, ev sahibi ekip sert savunmayla durdurmaya çalıştığı Cimbom'un üzerine kontraataklarla giderek gol aradı. 75. dakikada Antalya cezasahası içinde yaşanan karambolde topa son olarak Serkan dokundu: 0-1. Karşılaşmanın bu skorla sona ermesi beklenirken 90. dakika gelişen Antalyaspor kontraatağında Saffet Kerem'i mağlup etti: 1-1. G.Saray bu beraberlikle Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada avantajını kullanamadı.

LUCESCU: ÇOK KAÇIRDIK

Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucuscu kadrosundaki eksiklerin ve maçtaki sertliğin kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Özellikle Arif'in kaçırdığı goller sonrası saçını başını yolan Rumen hoca "İyi mücadele ettik ve gerekli pozisyonları da bulduk. Ancak bencillik ve şanssızlık golü bulmamızı geciktirdi. Golü bulduktan sonra da son dakikada yediğimiz gol gerçekten büyük bir şanssızlıktı. Üzgünüz" diye konuştu.

BULAK: HAKKIMIZ 3 PUANDI

Ligin dibine demir atan Antalyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Giray Bulak maç bitiminde hakeme çattı. Futbolcularının canla başla çalıştığını ve karşılaşma boyunca Galatasaray'la başa başa mücadele ettiklerini belirten Bulak "Galatasaray'ın hakemlere ihtiyacı yok. Ancak bizim bu puanlara ihtiyacımız vardı. Galip geleceğimiz bir maçta berabere kaldık. Antalya'yı dipten kurtaracağız" diye konuştu.

Fobi kâbus oldu

Bugüne kadar evinde 11 maçlık galibiyet serisi yakalayan ancak aynı başarıyı deplasmanlarda gösteremeyen Galatasaray, Antalyaspor beraberliğiyle bu şanssızlığını sürdürdü. Aslan, en son dış saha galibiyetini 30 Eylül 2001'de ligin 7. haftasında Gençlerbirliği'ni Ankara'da yenerek almıştı. Cimbom, dünkü maçla birlikte son yaptığı 6 deplasman maçından 4 beraberlik 2 mağlubiyet almış oldu. G.Saray, diğer yandan ise bugüne kadar hiç yenilmediği Antalya'dan beraberlikle çıkarak bu üstünlüğünü sürdürdü.

DEPREMZEDELERE SAYGI DURUŞU

Afyon'da meydana gelen deprem nedeniyle futbolcular sahaya siyah bant takarak çıktı. Karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Maça büyük ilgi gösteren G.Saraylı taraftarlar Antalyasporlu seyircilerle eşit orandaydı. Polis olası bir olaya engel olmak için stat çevresinde ve kentte geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu arada sarı kart gören Arif, Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü. Sakatlanarak hastanelik olan Hasan ve Emre'nin ise MR'ları çekildi. Bu futbolcuların durumları İstanbul'da yapılacak sağlık kontrolünden sonra netlik kazanacak.

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Güray Soysal :
Doğrusu buydu Atan kazandı
 
KARTALI KORKU SALDI
Diyarbakır beraberliğiyle galibiyet serisi bozulan, Samsun ile de yenişemeyerek zirve yarışında önemli puanlar kaybeden Beşiktaş Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep maçına hazırlanıyor. Rakiplerine gol yağdıran G.Antep, gol kısırlığı çeken Siyah-beyazlılar'ın gözünü korkutuyor.
Rapaiç'in derdi para F.bahçe yönetimi, söz vermesine rağmen alacaklarını ödememiş
TRABZON TESELİ ARIYOR
Parma Hakan'a şükretti
İtalya Ligi'nde düşme korkusu yaşayan Parma, Hakan Şükür ile yükseliyor. İlk resmi maçında Bologna'ya attığı golle takımını galibiyete taşıyan Kral, Brescia deplasmanındaki 4-1'lik galibiyetin de mimarı oldu.
Süper Lig 21.Hafta Puan Durumu

NETS'TE, KIDD "TRİPLE DOUBLE" YAPTI
NBA'de, heyecan dün yapılan 6 karşılaşmayla devam etti. Doğu Konferansı Atlantik Grubu lideri New Jersey Nets, Toronto Raptors engelini 98-91'lik galibiyetle aştı. Nets'te Jason Kidd, 31 sayılık performansıyla "Triple Double" yaparak karşılaşmaya imzasını attı. Diğer sonuçlar şöyle: Utah-Portland: 97-96, Philadelphia-Milwaukee: 86-81, Atlanta-Clippers: 101-94, Detroit-Cleveland: 115-107, Bulls-Seattle: 97-91.

4 Şubat 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED