AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
ORTEGA ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Yıldırım'ın dönmesine sıcak baktığı Ortega'ya Sao Paulo takımı da talip.

Fenerbahçe'de yaklaşık bir yıldır gündemi meşgul eden Ortega olayı sonunda karara bağlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın da dönmesine sıcak baktığı Arjantinli yıldız için önümüzdeki hafta karar verilecek. Brezilya'nın Sao Paulo takımının da transferi için girişimlerde bulunduğu Ortega olayında başkan Yıldırım olumlu ya da olumsuz yönde pazartesi günü açıklama yapacak. Pazartesi günü Sarı-Lacivertli kulübün yönetimi yapacağı toplantıdan sonra Arjantinli yıldızın, Fenerbahçe ile Sao Paulo kulüplerinden birinde kesin olarak forma giymesine karar verecek.

GİL'İN TRANSFERİ ÖNE ÇIKTI

Brezilya piyasasında uzun süredir araştırmalar yapan Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı Brezilyalı oyuncular Alex De Souza, Motta, Ilan ve Gil'in transferleri için çalışmalarını sürdürüyor. Yöneticiler Mahmut Uslu ve Hakan Bilal Kutlualp'in pazartesi günü transferi netlik kazanacak olan Alex üzerinde yoğunlaştıkları bildirildi. Motta ve Ilan'ın kulüpleriyle de görüşmelerini sürdüren Uslu ve Kutlualp, gündeme daha sonra giren Corinthianslı golcü oyuncu Gil'in transferinde de olumlu adımlar attıkları ileri sürüldü.

Tuncay taburcu oldu

Türkiye Kupası maçında sakatlanan ve ameliyat olan Tuncay, dün taburcu oldu. Hastaneden ayrıldıktan sonra Samandıra Tesisleri'ne gelen Tuncay, daha sonra da memleketi Sakarya'ya gitti. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Tuncay'ın göz tabanı ve elmacık kemiğinde 2 kırık olduğunu, plastik cerrahi operasyonundan sonra durumunun düzeldiğini açıkladı. Malatyaspor maçında forma giymeyecek Tuncay'ın tedavisinin 2 hafta süreceği kaydedildi.

Malatya yolculuğu

Fenerbahçe, Malatyaspor maçı için bugün özel uçakla Malatya'ya gidecek. Sarı-Lacivertliler, sabah basına kapalı yapacakları antrenmanın ardından öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Malatya'ya uçacak. Bu arada, Malatyaspor maçı sonrası devre arası nedeniyle 4 Ocak'a kadar izin yapacak olan futbolcuların, 5 Ocak'ta Samandıra Tesisleri'nde toplanarak, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi.

9 Eksikle çalıştılar

Fenerbahçe, Malatyaspor maçı hazırlıklarına dün başladı. Samandıra Tesisleri'nde kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmana Teknik Direktör Christoph Daum ile sakatlıkları ve hafif sorunları bulunan 9 futbolcu katılmadı. Hooijdonk, Rebrov, Tomas, Serhat, Alper, Fatih, Kemal, Tuncay ve Servet çalışmaya katılmadı.



20 Aralık 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED