AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Tarihi diziden drama
ne ararsan ekranda

Ekranların alaturka dizisi Ekmek Teknesi, Çökertme türküsünden yola çıkılarak filme alınan tarihi-dram Kurşun Yarası ve 'ağa' dizilerinin başarılı örneği Kınalı Kar, yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Yüksek ratingli yerli diziler yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Hemen her kanalın en başarılı dizi filmlerini ekrana getirdiği bu akşam, bakalım reyting yarışında kim kazançlı çıkacak.

EKMEK TEKNESİ

Ekmek Teknesi yeni sezonda yeni maceralarla sürüyor. Dizide bugün, 'Altın Çetesi' Nusrettin Baba'nın komutasında defineyi çıkarıp zengin olmak için sabırsızlanmaktadır. "Çete"nin son üyesi ise, bu işe kulak misafiri olan Ruhi'dir. Ruhi belki zengin olacaktır ama kazanacağı ve kaybedeceği çok şeyi vardır. En başta bıyıkları. Nezaket, Ayhan Hanım erkek çocuk doğursun diye Ruhi'yle 'karı-koca' olmayı kabul eder. Ancak karşılığında bir şey ister.
Atv / 20.30

AYRILSAK DA BERABERİZ

İşadamı kimliğini güçlendirmek için evlenmeye karar veren Feridun kafasındaki aday için girişimlere başlar. Sırada Serpil'in asla reddemeyeceği bir evlilik teklifi vardır. Berna ise bir tasarım yarışmasını kazanarak kariyerinde atılım yapar.
Star / 20.30

KURŞUN YARASI

Dizide bugün, kaymakamın aldığı önlemler amacına ulaşmış, kasabada hiç kimse kaçakçılık yapamaz hale gelmiştir. Fakat Halil'in kaçağa çıkmak için ilginç bir planı vardır. Halil'in adaletli tavrı, kaçakla geçimini sağlayan pekçok kişinin onun tarafına geçmesine sebep olur. Kaymakam Gülsüm ile olan ilişkisinde ise, aklı ile kalbi arasında kalır. Gülsüm'ün ise başı belaya girmek üzeredir.
Atv / 21.45

KINALI KAR

Kınalı Kar'da, Ece hamile olduğunu babasına söylemez. Kamber ve Zehra, bir kulübede uyumaktadır. Bu, kasabalının tepkisine neden olur. Zehra onu Davut görmeden eve sokar. Cabbar, Nazar ve Efe ağalık töreni için hazırlanıp köy meydanına giderler. Rıza sonunda köye gelmiştir. Yusuf bunu duyunca korkar. Rıza Sumru'nun saçlarına üzülür.
Kanal D / 21.45

 
Aslan Bey'e karşı tek kişi: Hekimoğlu
Hekimoğlu dizisinde Mehlika konaktan ayrılma kararı alırken, Hekimoğlu kötülerle savaşmaya devam ediyor.
STV'nin yeni yayın dönemi yapımları arasındaki Hekimoğlu adlı dizide, kâhya, oyunlarına devam ediyor. Aslan Bey, Hekimoğlu sülalesinin kökünü kurutmak için hazırlıklarını yürütür. Bu arada çömlekçi, bir yandan Hekimoğlu'nun kendi içinde derinleşmesine yardım ederken, diğer taraftan da kendisine kurulan tuzaklardan kurtulmasına yardımcı olmaktadır.
Mehlika, ağabeyi Ali'nin kahramanca ölmesinden sonra, artık Aslan Bey'in konağında kalamayacağını anlar. O'na âşık tüm yürekler kavrulurken, Aslan Bey, Kahya'nın dolduruşu ile daha da zalimleşir. Hekimoğlu Aslan Bey'e karşı çıkar.
Stv / 19.55

Komiser Sinan'la Almanya'da gerilim
Türk oyuncu Erol Sander'in başrol oynadığı RTL yapımı Komiser Sinan adlı dizi, her bölümünde gerilim ve macera vaadediyor.
Başrollerinde Türk oyuncu Erol Sander'in oynadığı RTL yapımı Komiser Sinan adlı polisiye dizide Almanya'da dedektiflik yapan Sinan Toprak'ın suçla mücadele öyküsünü anlatılıyor. Almanya'da 'Cop With A Conviction' adıyla yayınlanan dizinin her bölümünde ayrı bir macera yaşanıyor. Dizide zor cinayetlere bakan Türk dedektif Sinan, katilleri kendi yöntemleriyle yakalıyor.
Kanal 7 / 23.55

29 Eylül 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED