T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

FENERBAHÇE KARTAL'A KİLİTLENDİ

Sarı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Oğuz Çetin'in vazgeçilmez tek hedefi Beşiktaş galibiyeti.

Türkiye Süper Ligi'inde şampiyonluk şansını sürdürmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine kilitlendi.

Avrupa Kupaları'ndan sonra Türkiye Kupası'ndan da erken elenen Sarı-Lacivertlilerde tek hedef, 6 puan geride kaldıkları Beşiktaş'ın Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan puansız göndermek. Lider rakipleri karşısında beraberliğin lafını dahi etmeyen Teknik Direktör Oğuz Çetin, derbi maçı kadrosunda yer alan bütün futbolcularını galibiyete programlıyor. Sahada yapılan her antrenman sonrasından futbolcularına terapi uygulayan Çetin ve yardımcıları, beden eğitimi kadar beyin eğitimine de önem veriyorlar.

SAMANDIRA KAPANIYOR

Fenerbahçe basına açık son çalışmasını dün yaptı. Bugün Samandıra Tesisleri'nde kampa girecek Sarı-Lacivertli futbolcular, Beşiktaş maçına kadar gazeteciler dahil hiç kimseyle görüştürülmeyecekler.

ORTEGA YALNIZ KALDI

Geldiği günden beri Fenerbahçe'de en çok konuşulan isim olan Ariel Ortega, yanlızları oynuyor. İkinci yarı hazırlıklarına geç katılan Arjantinli futbolcu, çalışmalardaki isteksiz davranışları ve yönetimin kendisine ayrıcalıklar tanıması nedeniyle arkadaşlarıyla dialog eksikliği yaşıyor. Ortega'nın dünkü antenmanda kimseyle konuşmadığı ve keyifsiz olduğu görüldü.

Puan kaybı düşünülmüyor

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kalan F.Bahçe'de beraberlik dahi düşünülmüyor. Yenilgi halinde ise farkın 9 puana çıkacak olması, Sarı-Lacivertli futbolcuların Beşiktaş maçına daha hırslı hazırlanmalarına neden oluyor.

Beden ve beyin eğitimi

Oğuz Çetin ve yardımcıları Beşiktaş kadrosunda yer alan futbolculara beden ve beyin eğitimi uyguluyor. Antrenman sonrasında her futbolcu ile tek tek konuşan teknik adamlar, Sarı-Lacivertlileri psikolojik yönden de Beşiktaş'a hazırlıyor.

Kapılar bugün kapanıyor

Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'nde bugünden itibaren kuş uçurulmayacak. Beşiktaş maçına kadar gazeteciler dahil hiç kimse ile görüştürülmeycek olan futbolcuların dışarıdan gelecek telefonlara da çıkmamaları talimatı verildi.

BESCASNİH'E 24 SAAT SÜRE

Bonservisinin elinde olduğunu belirterek, Fenerbahçe'ye imza atan Bescasnih'in eski kulübü Spartak Moskova ile sözleşmesinin devam etmesi üzerine bu futbolcuya akşam saat 17.00'ye kadar süre verildi. Sadettin Saran'da transferi sonuçlandırabilmek için bugün Rusya'ya gidecek. Rus futbolcu bu akşama kadar sözleşmesini feshedip bonservisini getirmezse gönderilecek.

F.BAHÇE Kemal'e erdi

Fenerbahçe, uzun süredir renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Gaziantepsporlu Kemal Aslan ile dün 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferde 6 ay için 300 bin dolar transfer ücreti alacak Kemal'e toplam 1,5 milyon dolar ödenecek. Gaziantepspor'a 2 milyon 250 bin dolar bonservis ücrati ödenecek. Kemal'in imza törenine Genel Sekreter Vedat Olcay ile birlikte yönetici Orhan Demirel de hazır bulundu. Gençleştirme operasyonu çerçevisinde Fenerbahçe'ye yeni bir yılıdzı kazandırdıklarını belirten Olcay, "Kemal'den çok şeyler bekliyoruz. Kendisinin Fenerbahçe'de başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. Kemal ise Sarı-lacivertli ekibe büyük başarılar yaşamak için geldiğini ve taraftara layık olmaya çalışacağını belirterek, "Yeni bir hayat, yeni bir takım ve yeni arkadaşlar. Bütün bu yenilikler içinde kendime yer bulmaya çalışacağım" diye konuştu.

Spor Yazarları
Hürol Bilal :
Önleme evet ama korkaklığa hayır
 
Beşiktaş dış dünyaya kapandı
Siyah-Beyazlıların dün yaptıkları antrenmana gazeteciler alınmadı.
Forma Aslan'ın ağzında
Aurelio işi Brezilya dizisi
Başkan Özkan Sümer transferi bitirecek yetkili bulamıyor.
Efes'te yüzler gülüyor
Basketbol Avrupa Ligi'nde Skipper Bologna'yı yenen Lacivert-beyazlılarda 2. tura çıkmanın sevinci yaşanıyor.
Samsunspor'da işlem tamam
Serkan Adana'da
Adanaspor, sezon başında Kocaelispor'a verdiği eski oyuncusu Serkan ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Adanaspor İdari Menajeri Erdoğan Yılmaz, imza töreninde, Kocaelispor'dan transfer ettikleri Serkan Bekiroğlu ile takımın daha da güçlendiğini söyledi. Yılmaz, Serkan'ın takımın stoper mevkiindeki sıkıntısını gidereceğini kaydetti. Turuncu-beyazlı ekiple 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Serkan Bekiroğlu ise eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Formamı giyerek, taraftarlarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
Sinan, Williams'a karşı
Ağır sıklet profesyonel Avrupa Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, 8 Şubat'ta Almanya'nın başkenti Berlin'de unvanını İngiliz boksör Danny Williams'a karşı koruyacak. Sam, "Kendime güvenmesem Williams'ın çağrısını kabul etmezdim. Maça çok iyi hazırlandım. Benim için bunun iyi bir şans olduğunu düşünüyorum" dedi. Sam, bugüne dek 15 profesyonel maç yaptığını ve hepsini kazandığını hatırlatarak, "Williams iyi bir boksör, ama rakibim ne kadar iyi olursa ben de o kadar iyi oluyorum" diye konuştu.
31 Ocak 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED