AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Aslan söktü aldı

Galatasaray, Ankara deplasmanında Necati ve Cihan'ın sakatlanıp çıkmalarına rağmen 90 dakika boyunca sayısız gol fırsatlarını değerlendiremedi. Hakem, Necati'nin düşürülmesine "devam" dedi.

  • SAVAŞ ÇORLU
    Turkcell Süper Ligi'ne Konyaspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında 3 puana uzatma dakikalarında ulaştı: 1-0. Sarı-Kırmızılılar, Ankaragücü karşısında 90 dakika boyunca sayısız gol fırsatlarını değerlendiremedi. İlk yarıda Necati ve Cihan'ın sakatlıkları nedeniyle oyuna devam edememelerinin sıkıntısını da çeken Galatasaray, bu yarıda İliç ve Hakan ile girdiği gollük pozisyonları da değerlendiremedi. 8. dakikada Hakan Kutlu'nun ceza sahası içinde Necati'yi düşürmesine hakem Dereli "devam" kararı verdi. ikinci yarıda Hasan Şaş ve İliç ile net pozisyonları gole çeviremeyen Sarı-Kırmızılılar, 90+3'te Ümit'in golüyle 3 puana ulaştı: 1-0. Bu sonuçla Galatasaray ikinci maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

    "3 maçlık pozisyon"

  • LOKMAN KÖSE
    Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Ankara deplasmanında hakettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Konyaspor maçına oranla Ankaragücü maçında çok pozisyon yakaladıklarına dikkat çeken Belçikalı teknik adam, karşılaşma boyunca ancak 3 maçta yakalayabilecekleri kadar fırsat bulduklarını kaydetti. Ankara'daki Galatasaraylı taraftarların statta oluşturdukları görüntülerle Ali Sami Yen havasını yaşattıklarını vurgulayan Gerets, Necati'nin oyundan erken ayrılmasının da üzücü olduğunu ve yerine giren Hakan'ın ise hazır olmamasına rağmen görevini tam olarak yerine getirdiğini açıkladı. İngiltere futbolunu aratmayacak bir oyun oynadıklarını belirten Belçikalı teknik adam, şampiyonluğa rahat ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

    Gonzales'te sona doğru

    Başkan Canaydın, İtalya'da Arjantinli yıldızın transferindeki pürüzleri gidermeye çalışıyor
    Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Arjantinli oyuncu Killy Gonzales'in transferi konusunda taraftarların aceleci olmaması gerektiğini belirterek, "Killy Gonzales transferinde herkes biraz sabırlı olsun" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarların Arjantinli yıldızın transferi konusunda aceleci olmamasını isteyen Gürsoy, "Başkanımız Özhan Canaydın ile Sportif Direktörümüz Bülent Tulun İtalya'da bu transfer için uğraş veriyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi yabancı oyuncu transferinde en ince detaylara kadar iniliyor. Onun için herkes sabırlı olsun" şeklinde konuştu.

    Şükür kavuştuk

    Fatih Terim, 337 gün sonra golcü oyuncu Hakan Şükür'ü Milli Takım kadrosuna aldı.

    A Milli Takımı'nın 17 Ağustos'taki Bulgaristan ile yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Fatih Terim, 2. kez görev yapacağı Milli Takım'da, Bulgaristan maçı kadrosuna uzun bir aradan sonra G.Saraylı Hakan Şükür'ü de çağırdı. Deneyimli futbolcu, tam 337 gün sonra Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. Terim, G.Saray'ın jübile önerisini kabul etmeyen ve yeni bir kulüple de anlaşmayan Bülent Korkmaz'ı Bulgaristan maçında son kez kaptan olarak sahaya çıkaracak.

    Aday kadro

    Rüştü, Volkan, Deniz, Ümit, Selçuk, Serkan, Tuncay (F.Bahçe), Okan, Koray, İbrahim T. (Beşiktaş), Hakan, Necati, Bülent, Hasan (G.Saray), Gökdeniz, Hüseyin, Fatih (Trabzon), Hamit (Schalke 04), Halil (Kaiserslautern), Tolga (S.Donetsk), Serhat (Anderlecht), Emre (N.United), Yıldıray (Hertha Berlin).



  • 13 Ağustos 2005
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED